Dubrovniki luxushotel a legjobbak között

Horvát szállodával bővítette tagságát a világhíres, luxushoteleket összefogó Leading Hotels of the World lánc.

A dubrovniki Sun Gardens is csatlakozott a világ vezető luxushoteljeit tömörítő, Leading Hotels of the World nevű szállodalánchoz. Ahhoz a lánchoz, amely a világ 75 országában 375 – különleges építészeti megoldásairól, extra designjáról vagy épp vonzó helyi kultúrájáról híres – taggal rendelkezik. Az 1928-ban alapított Leading Hotels egyik alapelve az: miközben a minőség mindenütt ugyanaz, minden tag másképpen egyedülálló, a szolgáltatások pedig személyre szabottak.

Julian Houchin, a szálloda kereskedelmi igazgatója üdvözölte a tagságukat, s jelezte, továbbra sem engednek a kimagasló színvonalú szolgáltatásokból. Deniz Omurgonulsen a szállodalánc egyik alelnöke pedig azt emelte ki köszöntőjében: örömteli, hogy az Adrián ilyen magas színvonalú szálláshellyel bővültek.

Az ötcsillagos dubrovniki szálloda 201 szobával és 207 egy-, két, vagy háromszobás rezidenciával várja a vendégeket. A közvetlenül a vízparton fekvő hotel – amely mindössze 11 kilométerre található a világörökség részét képező dubrovniki belvárostól – számtalan luxusszolgáltatással rendelkezik. Mint az a hotel írja, „világklasszis” fürdővel, sportcentrummal, ínyencek igényeit is kielégítő éttermekkel várják a vendégeket.

Legyél az első hozzászóló "Dubrovniki luxushotel a legjobbak között" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*