Egyesíti regionális légitársaságait az Air France

A francia nemzeti légitársaság továbbra is üzemelteti a párizsi Charles De Gaulle repülőtérre ráhordó járatait, valamint a jelentős franciaországi és európai üzleti forgalmat generáló útvonalakat. Ezenkívül tovább működteti a marseille-i, toulouse-i és nizzai hubjáról közlekedő járatokat. Nyártól pedig a HOP! point-to-point forgalmat (vagyis két város között repülő, nem átszálló utasok kiszolgálása) bonyolít le a párzsi Orly reptérről, valamint az Air France megbízásból a CDG-ről.

A Transavia France pedig, megcélozván a turistákat, Európa-szerte szállítja az utasokat az Orly-ról és a regionális légikikötőkből.

Az Air France a “HOP!” névvel a gyors és könnyű célbajutást, valamint az utasok igényeihez való tökéletes alkalmazkodást kívánta szemléltetni, szlogenül pedig a “making Europe smaller”-t, vagyis a “lekicsinyítjük Európát” választotta.

A HOP! 136 célállomásra napi 530 járatot kínál, modern flottáját 98, 48-100 férőhelyes gép alkotja. Az árak egy útra 55 eurónál kezdődnek (adóval együtt), az utasok kiszolgálását 3000 fős személyzet végzi a földön és a levegőben.

A HOP! a magyar piacon elsőként a Budapest-Lyon útvonalon lesz látható, várhatóan március 31-től.

Legyél az első hozzászóló "Egyesíti regionális légitársaságait az Air France" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*