Egyre népszerűbbek a hajós utak

A hajózási iparág továbbra is növeli a népszerűségét, a CLIA felmérése alapján az all-inclusive utakat választják a legtöbben.

A CLIA – Cruise Line International Association (a legnagyobb hajótársaságokat és hajózással foglalkozó utazási irodákat tömörítő szervezet) – kiadta Az utazási irodák hajózási iparág jelentését, a kutatásuk harmadik részletét. A CLIA kiadványa egyfajta előrejelzés, hogy milyen trendek várhatók, mind a hajós, mind az utazási irodáknál.

Az utazási irodák hajózási iparág jelentése lehetővé teszi, hogy betekintést nyerjünk az utazási irodák világába, így megismerve a kulcsfontosságú trendeket. A legfontosabb megállapítás, hogy az emberek továbbra is szeretnek utazni a világban és az utazási irodáknak fontos szerepe van abban, hogy az utazók vágyainak megfelelően találják meg a legnagyobb élményt nyújtó tengeri utakat.

A felmérésben részt vett ügynökök 66%-a arról számolt be, hogy az all-inclusive szolgáltatás nagyon fontos az ügyfeleik számára, leginkább luxus hajóutakat foglalnak le. Az utazási irodák 58%-a pedig arra a megállapításra jutott, hogy az ügyfeleik legértékesebbnek az egyedi utakat találják.

Nem meglepő módon, a hajózás népszerűsége folyamatosan növekszik, a legerősebb növekedést a piacon a folyami hajózás hozta. Az utazási irodák 64%-a arra számít, hogy ebben az évben több folyami körutat adnak el, ezzel 21%-os növekedést várnak ebben a kategóriában. Mindemellett az utazási irodák arról számoltak be, hogy az óceánjárók piacán is folyamatos növekedést várhatunk.

 

Legyél az első hozzászóló "Egyre népszerűbbek a hajós utak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*