Egyszerűbben megközelíthető a Tádzs Mahal

Útjára indult India leggyorsabb vasútja.

Április elején kerekedett fel első útjára a Gatimaan Express, mely Újdelhi és Agra között szállítja az utasokat. A hab a tortán, hogy ezzel a vonattal sokkal egyszerűbben megközelíthető a világ egyik leghíresebb épülete, a Tádzs Mahal.

Taj Mahal

Az ország legújabb szenzációja forradalmasítja a helyi közlekedést; eddig a két város közötti távolságot 2-3 óra között lehetett megtenni, most azonban mindössze 100 perc kell hozzá, hogy egyikből a másikba érjenek az utazók. Ugyan a vonat 160 km/órás sebessége a japán vagy kínai „rakétaként” közeledő szerelvényekhez képest elenyésző, az indiai vidéken mégis rengeteget számít.

A célközönség természetesen a Tádzs Mahalt megtekinteni kívánó turisták, akik ingyen wifit és hostessek figyelmét élvezhetik a 12 légkondicionált kocsi valamelyikében. Sőt mi több, különböző ételek közül választhatnak, illetve filmeket nézve múlathatják az időt.
Gatimaan Express2

Mindezért cserébe nem kell olyan nagyon a pénztárca mélyére nyúlni, az árak ugyanis 690-1365 indiai rúpia között mozognak, ami 2900-5700 forintnak felel meg.

Legyél az első hozzászóló "Egyszerűbben megközelíthető a Tádzs Mahal" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*