Bollywood filmvetítés és party a Mika Tivadarban – HOLI EDITION!

HÓLI, a „színek ünnepe”, India legvidámabb, igazi fesztivál hangulatú ünnepe. Ezzel a nagyszabású partival búcsúztatják a telet és köszöntik a tavaszt minden évben! A hóli időpontja a holdtöltéhez igazodik, ezért a dátuma évenként változhat, ráadásul nem egynapos, helytől is függően kettőtől akár 16 napig is tarthat. Ilyenkor az emberek tüzet gyújtanak, hogy elűzzék a gonoszt, és színes festékekkel, porokkal szórják be egymást. Ünnepeld velünk a tavaszt India legszínesebb fesztiválján március 11-én, és fedezd fel a színeket a Mika Tivadar Mulatóban!

HÓLI ETIKETT: Legyél te is részese a színkavalkádnak! Fest be te is az arcod/mások arcát a bulin, de csak arcot! A festék kimosható/lemosható, de ajánlott a játszóruha
HÓLI Bollywoodban.

18.30 Film: Ae Dil Hai Mushkil/Nehéz a szerelem

2016, Bollywoodi vígjáték 157 perc, hindí nyelven, magyar felirattal
Rendezte: Karan Johar
Főszereplők: Aishwarya Rai Bachchan, Ranbir Kapoor, Anushka Sharma,Fawad Khan guest star: Shah Rukh Khan
Zene: Pritam
A londoni éjszakában talál egymásra Ayan és Alizeh (Ranbir Kapoor és Anushka Sharma). A románc hamar zátonyra fut, de a véletlen újra összehozza a párost. Hivatalos párjukkal szerveznek egy négyes randevút, ami végül csúfos szakításhoz vezet. A szingli páros egymás mellett, de nem egymással vigasztalódik. Ayan hamar beleszeret Alizeh-be, de a lány szíve már másé. Lehet-e csupán barátság férfi és nő között? Ezt az örökzöld kérdést feszegeti a film nagyszerű zenékkel, és remek színészi alakításokkal.
A film óriási viharokat kavart Indiában, de nem témája, hanem a pakisztáni színész, Fawad Khan személye miatt. Tüntetések és különleges biztonsági intézkedések mellett zajlott a bemutató, de a film így is összesen 13 díjat söpört be eddig.
Trailer – Music

Bollywood? A szó az indiai város: Bombay (Mumbai régi neve) és Hollywood összevonásából keletkezett. Évente közel 150 bollywoodi film készül. Ezek szinte mindegyikében központi helyet foglal el a tánc és zene. A filmek bevett promótálási módja ezen klipek kiszivárogtatása, így a moziba kerüléskor már mindenki kívülről fújja a filmek betétdalait.

A belépés ingyenes!

Helyszín: Mika Tivadar Mulató (1075 Budapest, Kazinczy utca 47.)
További infó: ITT 

 

Legyél az első hozzászóló "Bollywood filmvetítés és party a Mika Tivadarban – HOLI EDITION!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*