Éjszakázzon Isztambul szívében! – Bemutatkozik a The Great Fortune Hotel

A mindössze 4 hónapja megnyitott The Great Fortune Hotel a gyönyörű metropolisz közepén várja vendégeit. 60 szobájával az egyéni utazók és a családok igényeit is tökéletesen kielégíti.

– Az épület megvásárlásakor a külső homlokzat tekintetében – a műemlékvédelem miatt – meg volt kötve a kezünk, így ennek renoválásakor változásokat nem eszközöltünk – meséli a hotel tulajdonosa, Ali Seyhun úr. – Ugyanebből az okból kifolyólag a szobák nagysága is adott volt, ám ezt figyelembe véve mindegyik megfelel az 5 különböző kategória valamelyikének: standard double, delux double, superior double erkéllyel, superior triple erkéllyel, illetve a family, melyeket családok számára alakítottunk ki. A szobák mindegyikét LED TV-vel szereltük fel, valamint a szálloda egész területén ingyenes Wi-Fi érhető el.

 

A pazar stílussal berendezett hotel már első pillantásra elbűvöli a látogatót.

– Nem csak a berendezéssel, a létesítményeinkkel is szeretnénk elérni, hogy vendégeink minél kényelmesebben és otthonosabban érezzék magukat nálunk. A nemrégiben elkészült spa részlegben egy úszómedence, hamam, szauna, gőzkabin, egy kis szökűkút és masszázs szoba került megépítésre. Utóbbiban egy Baliról és két Thaiföldről érkezett masszőz áll az érdeklődők rendelkezésére.

A The Great Fortune Hotel egyik legmegkapóbb helyisége a negyedik emeleti terasz, melyről mind nappal, mind éjjel csodálatos panoráma tárul a szemünk elé. A szálloda kiváló elhelyezkedésének köszönhetően innen, a magasból is megbizonyosodhatunk, hogy az Hagia Szophia és a Kék Mecset is mindössze 5 perc sétára fekszenek.

– Már csak pár hét kérdése, hogy vendégeink birtokba vehessék a szomszédos épület tetején kialakított éttermünket, így az étkezések közben is lenyűgöző panoráma részesei lehetnek. Reméljük, ezzel mi is hozzájárulhatunk, hogy a városunkban töltött vakációjuk még emlékezetesebb legyen.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik autóval érkeznek, esetleg itt bérelnek egyet.

– Isztambul belvárosában igen nagy problémát jelent a parkolás. A hotel elhelyezkedése azonban ebből a szempontból is szerencsés, szemben ugyanis egy erre a célra kialakított udvar található. A foglaláskor lehet jelezni a használati szándékot, ebben az esetben azt a pár eurót belekalkuláljuk a szobaárba, akárcsak a reggelit.

Ez azonban messze nem minden azok közül, amelyekkel a The Great Fortune Hotel – rövid fennállása óta – belopta magát a szállóvendégek szívébe. A mindig segítőkész, figyelmes és vidám alkalmazottak előtt nincs lehetetlen, ha egy vendég kívánságáról van szó.

– Mindig hatalmas örömmel nyugtázom, ha vendégeink elégedetten és boldogan zárják ittlétüket. A személyzet kialakításakor a szakmai tapasztalat mellett a legfontosabb kritérium az emberközpontúság volt, mert jómagam is azt vallom, hogy egy igazi vendéglátó minden követ megmozgat, hogy látogatója kedvére tegyen, odafigyel és törődik. Mert lehet egy épületnek akármilyen berendezése és szolgáltatása, ha nincs lelke. Ezt pedig minden, számunkra rendelkezésre álló eszközzel igyekszünk biztosítani. Mérhetetlen büszkeséggel tölt el, hogy ennek sikerét látom megvalósulni a sok pozitív visszajelzésben, mellyel vendégeink megtisztelnek minket. Reméljük, idővel még ennél is jobbá válunk.

Elérhetőség:
http://www.greatfortunehotel.com/

Babi Ali Caddesi Basmuhasip Sokak No. 11/13
Sultanahmet, Fatih
34110 Isztambul

Miliosz Katalin

Legyél az első hozzászóló "Éjszakázzon Isztambul szívében! – Bemutatkozik a The Great Fortune Hotel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*