Elektromos és nagy: utazóautó a Nissantól

A hétüléses Nissan Townstar Evalia hatékony benzinmotorral és teljesen elektromos meghajtással is választható.

Széles tolóajtajainak köszönhetően a Townstar Evalia-ba könnyen be lehet szállni mind a 2. mind a 3 sorban elhelyezkedő ülésekbe. A hátsó öt ülés könnyen kivehető, ráadásul úgy lehet állítani őket előre-hátra, hogy az utasoknak a legkényelmesebb legyen, de szükség esetén rugalmasan meg tudjuk növelni az autó szállítási kapacitását a csomagtér javára.

A 130 lóerős, 1.3 literes benzines motor mellett, a Townstar Evalia elérhető egy teljesen elektromos meghajtással is. 265 kilométeres hatótávjával tökéletes társként szolgál. A 122 LE/245 Nm-es villanymotorral és 45 kWh-s akkumulátorral szerelt meghajtás, hőszivattyúval és folyadékhűtéssel is rendelkezik, hogy biztosítsa az utastér kényelmét, miközben optimális hatékonyságot nyújt a nagyobb autonómia és töltés érdekében.

A kategória legjobb 22 kW-os váltóáramú töltési képessége lehetővé teszi az akkumulátor 15%-ról 80%-ra való töltését mindössze 1 óra 30 perc alatt. Az útközbeni gyors töltés érdekében a 80 kW-os egyenáramú töltési képesség mindössze 37 percre csökkenti a töltési időt.