Életműdíjat kapott a Danubius Hotels vezérigazgatója

 A Best of Budapest díjátadón laudációt Dr. Niklai Ákos, a HOTREC / Európai Szállodák és Éttermek Szövetsége vezetőségi tagja, korábbi díjazott mondott, aki méltatta azt a nagyszerű teljesítményt, amely Deák Imre eddigi munkásságát jellemezte. Külön szólt az ágazat érdekében tett erőfeszítéseiről és arról a példaértékű munkáról, mellyel a fiatalok tanulását és pályakezdését segíti.Deák Úr megköszönte a kitüntetést és gratulált az alapítónak a vidék és az ifjúság teljesítményét elismerő újonnan létrehozott díjakhoz.

Dr. Deák Imre 1990 óta a Danubius Hotels Nyrt. általános vezérigazgató-helyettese, majd 2006-tól vezérigazgatója. Pécsett született, diplomát a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, valamint a
pécsi Jogtudományi Egyetemen szerzett. Érettségi után a Nádor Szállóban helyezkedett el, leszerelése után üzletvezető volt a Budapest Hilton Szállodában. 1977-ben kinevezték igazgatónak a keszthelyi Helikon Szállodába, majd 1980-ban a hévízi Thermal Szálloda (mai DHSR Hévíz) igazgatója lett. Öt év után az Egyesült Államokba szóló meghívást fogadott el, ahol Los Angelesben dolgozott szállodaigazgatóként. Nős, két gyermek édesapja. Angolul és németül beszél.


Dr. Deák Imre

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A Lifetime achievement Életműdíjat 2004-től adják ki, a díjazottak közt többen is szerepelnek, akik a Danubius kötelékében dolgoztak : Kalla Kálmán, Buday Gábor és Rubovszky András.

Legyél az első hozzászóló "Életműdíjat kapott a Danubius Hotels vezérigazgatója" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*