Elindult az iWelcome2 Budapest

Egy alkalmazás, ami végigkíséri a turistákat a városon, érkezéstől egészen a távozásig. Ezt a célt tűzte maga elé a startupként most indult online turisztikai Sales House rendszer, az iWelcome2 Budapest.

Az iWelcome2 Budapest alapítói, az elismert szállodai szakember, Flesch Tamás és Kiss-Simon Máté a legújabb globális utazási trendeket és ebben a mobiltelefonok, illetve az applikációk térnyerését figyelembe véve, informatikusokkal, alkalmazás-fejlesztőkkel együttműködve, a legnagyobb hazai idegenforgalmi szolgáltatókkal partnerséget kialakítva hozta létre az új szolgáltatást.

Flesch Tamás ismerteti az alkalmazást

Az iWelcome2 Budapest a fővárosba érkező turisták számára – az azonnali foglalás lehetőségét is felkínálva – nyújt közvetlen információkat a főváros aktuális kulturális kínálatáról, turisztikai és vásárlási lehetőségeiről.

A platformhoz csatlakozó szolgáltatók számára pedig az új rendszer előnye nemcsak az, hogy a Budapestre érkező turisták nagyobb elérését biztosítja. Legalább ennyire segíti bevételeik növelését, hogy lehetőségük nyílik a személyre szabott ajánlatok, kedvezmények felkínálásával, a naprakészen alakítani a kínálatot és üzletpolitikát.