Előre bejelentett leállás a Wizz Air online foglalási rendszerében

A Wizz Air karbantartási munkálatokat indít online foglalási rendszerében. A vállalat internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5. hajnali 4 óráig nem lesz elérhető.

Ezért a légitársaság a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, és lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre. A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változásokat eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál október 5-én, 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat. A hosszú sorok kerülése érdekében a Wizz Air azt javasolja az utazók számára, hogy az érintett időszakban induló járataik felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.