Érkezik a bécsi “Bálszezon”

A minden évben hagyományosan január és március között tartandó bécsi bálszezon idén is exkluzív programot kínál minden látogatónak. A exkluzivitást tovább fokozza a város egyik legelegánsabb szállodája a Palais Hansen Kempinski. A Kempinski különleges ajánlatának része a “Schafer-Elmayer” bécsi tánciskola oktatásán való részével is, ahol a legnépszerűbb táncok, mint a slow waltz, foxtrot, cha-cha, polka és quadrille pontos menetrendje és etikettje is elsajátítható. Ezután Chef Philipp Vogel invitálja a vendégeket a szálloda éttermébe egy kellemes ebédre vagy vacsorára az Edvard étterembe.  Másnap a vendégeket pezsgő és friss eper hozza hangulatba, miközben profi sminkesek és fodrászok szépítik őket az esti bálra. Miután minden készen áll irány a bál, természetesen limuzinnal.

A bál után szintén limuzinnal térhetünk vissza a hotelba, ahol snack majd később “late in room breakfast” -szobába hozott reggeli- gondoskodik a fáradt bálozók kényelméről. És ez még nem minden: egy fél órás masszás is a csomag része, hogy a sok tánc után kellően el tud lazulni bárki.
Mindez 1650 euros ártól elérhető, mely két éjszaka, dubla ágyas superior szobát, szobába hozott reggelit, reptéri transzfert, cipő és ruha tisztítást, korábbi be és későbbi ki checkolási lehetőséget, welcome pezsgőt a recepciónál, foglal magában. A bál jegyeket külön kell megvenni, mely 250 euro fejenként, melyben a szálloda fő portása szívesen segédkezik. Foglalásért a +4312361000 -es telefonszámot lehet hívni, de természetesen e-mailben is intézhető a vienna@kempinski.com címen.

Báli naptár 2014
A Bécsi Operabál: 2014 február 27
Virág Bál, a Városházán: 2014. január 17.
Vadász Bál: 2014. január 27.
Édes Bál: 2014. február 8.
Kávémérők Bálja: 2014. február 21

Legyél az első hozzászóló "Érkezik a bécsi “Bálszezon”" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*