Brazília északi részére is elrepít a TAP

Manaus és Belém városok elérésével, már 12-re emelkedik a brazil célállomások száma, mellyel a TAP tovább erősíti vezető pozícióját a dél-amerikai piacon.

Az első időkben három járat közlekedik majd hetente – kedden, pénteken és vasárnaponként-, melyek cirkulárisan, Lisszabon-Manaus-Belém-Lisszabon útvonalakon közlekednek majd. Ezzel a TAP nem csupán, az ebbe a térségbe kevés Európából indított nemzetközi járat problémájára kínál megoldást, hanem a jellemzően gyér belföldi járatkínálat piacon is újat kínál.
A TAP járatai reggel 9.30-kor indulnak és 13.40 perce érkeznek, helyi idő szerint Manaus-ba. Innen egy óra múlva indulnak tovább a járatok Belém-be, ahová délután 5 óra 40 perckor érkeznek meg. indul Lisszabonból 09:30 , érkezik Manaus at 13:40 és egy órával később , folytassa a Belém, ahol földet 17.40 . A “körkörös” rendben üzemelő járatok másnap reggel 6 óra 45 perckor landolnak Lisszabonban.

És, hogy miért is lényeges a két új desztináció felvétele a menetrendbe?

Manaus
Amazonas állam székhelye, a Rio Negro és az Amazonas folyók összefolyásánál. A város lakossága 1 860 000 fő , az agglomerációé 2 284 000 volt 2012-ben, ezzel az ország egyik legnagyobb települése. A város nagy része modern, de a vízparton még vannak hagyományos, cölöpökre épített házak is.

Belém do Pará város
Pará szövetségi állam fővárosa Brazíliában. Az Amazonas folyó kapuja, nagy kikötővel és repülőtérrel rendelkezik. 100 km-re az Atlanti-óceántól, a Pará folyó partján található az Amazonas deltájában.

Legyél az első hozzászóló "Brazília északi részére is elrepít a TAP" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*