Erősödik az Anubis Travel

Ahmed Bahgat, az Anubis Travel tulajdonsa Szabó Győző színésszel

A február 17-én Budapesten tartott katalógus bemutatón Ahmed Bahgat tulajdonos ismertette az Anubis Travel történetét. A 100%-os magyar tulajdonban lévő, 15 éve működő, kiutaztatással foglalkozó cég stabil gazdasági hátérrel rendelkezik.

Az Anubis Travelnek 2011-ben megnyílt a beutaztató cége, az Awt Magyarország, aki Ausztriába, Csehországba, Németországba és Magyarországra utaztat be. Az Awt Austria és Awt Czech ugyanúgy kiutaztatással fognak foglalkozni Bécsből és Prágából.

Az Anubis Travel 2014-ben megkapta a Royal Jordan DSA (GSA) kizárólagos működtetését is.

Ahmed Bahgat 2017-re tervezi a Jordán nyaralások intenzívebb újra indítását.

Az este folyamán az is elhangzott, hogy 2017-ben az Egyiptom desztinációban az eladásokat megduplázzák, és a törökországi értékesítést is megpróbálják a hatszorosára emelni.

anubis

Az Anubis Travel egyik fő profilja Egyiptom menetrendszerinti Egyptair járatokkal és Travel Service heti kettő charterjáratokkal érhető el. Második fő profilja Görögország: 11 éve Krétára saját charter járattal és 9 éve Rodoszra szintén saját charterjárattal szállítják az utasokat.

Törökországba 6 éve utaztatnak, amit az idén a kedvező árak miatt még több ember számára szeretnének eladni, ezért heti két charterjáratott fognak indítani.

A palettán 12 éve szerepel Mallorca és öt éve Ciprusra is vannak lekérések.

A katalógus bemutató nyereménysorsolással és műsoros vacsorával ért véget.

Legyél az első hozzászóló "Erősödik az Anubis Travel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*