Európa legjobbja a Four Seasons Hotel Gresham Palace!

A TripAdvisor az olvasók értékelései alapján állította össze listáját, melyen a Four Seasons Hotel Gresham Palace az első, melyet az európai második az Ausztriában található Hotel Alpin Spa Tuxerhof követ, míg a harmadik az olaszországi Riccionében lévő Hotel Belvedere.

A világ legjobb hotele a Maldív-szigeteki Gili Lankanfushi Maldives, második a Costa Rica-i Nayara Hotel, Spa & Gardens, harmadik pedig a kambodzsai Shinta Mani Club Siem Reap, a budapesti Fours Seasons itt az előkelő negyedik helyet szerezte meg.

A Four Seasons Hotel Gresham Palace-t 2014 októberében a Business Insider választotta Európa legjobb szállodájának, míg az amerikai Condé Nast Traveler turisztikai magazin legjobb közép-európai szállodákat tartalmazó listáján a hatodik helyre került. E felsorolásban különben a budapesti szállodák közül a Kempinski Hotel Corvinus előzte meg.

A TripAdvisor magyar listáján a Fours Seasons-t a Hotel Palazzo Zichy követi, harmadik helyen az Iberostar Grand Hotel Budapest szerepel, negyedik a Hotel Parlament, ötödik a Hotel Nemzeti Budapest – MGallery Collection.

Míg a nagyméretű szállodák kategóriájában a Four Seasons lett az első, a kisméretű szállodák versenyében, azaz a Small Hotel kategóriában a Baltazár Hotel. E szálloda 2013-ban nyarán nyílt meg a Budai Várban és másfél év alatt érte el ezt a remek eredményt.

Legyél az első hozzászóló "Európa legjobbja a Four Seasons Hotel Gresham Palace!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*