Fel a hegyre! – túra a SOMLÓRA

December végén folytatódik a dunántúli Tanúhegyeket felkereső „Fel a hegyre” sorozatunk, melynek idei utolsó állomása a boráról, váráról, különleges alakjáról méltán nevezetes: SOMLÓ. 

2012. december 30-án 10-13 óra között várjuk Önt is a hegy tetején álló Szent István kilátónál.

12:00-tól Hardi Ferenc természetvédelmi őr a Balaton-felvidéki Nemzeti Park munkatársa tart kb. 30 perc hosszú előadást a hegyről, szőlőről és a környékről!

A 800 ft-os nevezési díjért túrázóinkat a szokásokhoz híven gyümölccsel, teával és természetesen somlói borból készült forralt borral jutalmazzuk! Ezenkívül megkapják a túra emléklapját és kitűzőjét (hűtőmágnesét).

Ha részvételi szándékát december 26-ig jelzi e-mail-ben vagy Facebook-on, garantált az ajándék, somlói készítésű házi Somlói galuska is!

Szervező: Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület
1031 Budapest, Vitorla u. 13.
Csiba Ágoston
06 30 3999 633

Krieger István
06 30 584 0446

tanuhegyek@bthe.hu

www.bthe.hu

2012. januárjától a BTHE rendezvényein a környezetvédelem jegyében nem használ eldobható műanyag poharakat a frissítőpontokon! Ezért kérjük leendő résztvevőinket, hogy hozzanak magukkal poharat, bögrét! A rendezvények rajtjában vásárolható „örök életű” BTHE-túrabögre 100 ft-ért! Óvja-védje környezetét!

Részletekért, útvonal javaslatokért és további rendezvényeinkért kattints honlapunkra vagy keress minket a facebook-on!!!

Legyél az első hozzászóló "Fel a hegyre! – túra a SOMLÓRA" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*