Galéria a Budapest Airporton

A BUD Gallery kiállítási terület elsősorban fotókiállításoknak ad helyet a jövőben, az első tárlat kortárs magyar ékszerkészítő iparművészek munkáiról készített fotósorozatot mutatott be – adja hírül a Business Treveller Hungary.
A SkyCourt nyilvános területén megnyitott galériában a Budapest Airport tervei szerint elsősorban magyar művészek válogatott magas színvonalú alkotásai lesznek láthatók, a tárlat anyaga négy-öt havonta újul meg. A nemzetközi tapasztalatok alapján várható, hogy idehaza is nagy érdeklődésre tarthat számot egy ilyen kiállítás, hiszen a világban számtalan példa akad arra, hogy egy repülőtér galériaként is hasznosítja bizonyos utasforgalmi területeit.
Az első kiállítást a Budapest Airport a fiatal és tehetséges alkotókat felkaroló Pro Jugendstil Művészeti Alapítvánnyal közösen szervezte. A kiállítás az alapítvány 2012-ben kezdeményezett Kortárs Magyar Ékszer projektjéhez kapcsolódik, amelynek keretében korábban már három ékszerkiállítás is megvalósult a Hotel Corinthia Budapestben, a Tallini Magyar Intézetben, valamint a szentendrei Diana Krausz Galériában.

Legyél az első hozzászóló "Galéria a Budapest Airporton" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*