Globálisan öt új szállodával bővül a WorldHotels Collection portfóliója

A WorldHotels Collection öt új szállodával bővíti kínálatát Európa és Ázsia kulcsfontosságú úti céljain. Ennek része a márka bevezetése Görögországban, a Crafted kollekció bevezetése Spanyolországban, egy új Elite kollekciójú szálloda Amszterdamban, egy új Crafted kollekciójú szálloda Németországban és egy új szálloda Tokióban.

Miközben a luxus szegmenst képviselő WorldHotels tovább növeli a márkát a kulcsfontosságú piacokon, olyan ingatlanokat választ portfóliójába, amelyek autentikus, egyedi élményeket kínálva biztosítják a legmagasabb szintű szolgáltatást és kényelmet.

A portfólió legújabb szállodái a következők: The Sofraga Palacio, Spanyolország, Crafted kollekció: a 27 luxus és egyedi szobával és lakosztállyal rendelkező 4 csillagos szálloda, Sofraga Palacio Avila történelmi városában található, és az eredeti, 16. századi Palacio átfogó felújításának részeként jött létre.

Luxury Suites Amszterdam, Elite collection: a város első WorldHotels Elite kollekciójú szállodája, a Luxury Suites Amsterdam az óváros szívében, az Oudeschans-csatornára néző, eldugott szigeten található. A 25 lakosztállyal rendelkező luxusszálloda e kiváló elhelyezkedése tökéletes egyensúlyt kínál a vendégeknek a főváros gazdag történelme és a modern Amszterdam pezsgése között.

Makedonia Palace, Görögország, luxus kollekció: a Thesszaloniki egyedülálló tengerpartján található Makedonia Palace Hotel a közelmúltban csatlakozott a WorldHotels Luxury kollekciójához, a márka első szállodájaként Görögországban. A szálláshely kiemelkedő elemei közé tartozik Görögország legnagyobb hagyományos hammamja is.

b’mine Dusseldorf, Németország, Crafted kollekció: A b’mine Dusseldorf exkluzív dizájnhotel 202 szobával, kiváló minőségű bútorokkal, három tetőterasszal, The Roof Restaurant Bar and Lounge bárral és nagyméretű konferenciateremmel várja majd a vendégeket. Vendégei megtapasztalhatják a szabadalmaztatott CarLoft koncepciót, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy járművüket a szobájuk előtti teraszra vigyék magukkal.

Villa Fontaine Premier Haneda Airport, Tokió, Elite kollekció: azok az utazók, akik prémium luxusélményt keresnek a repülőtér közelében, a Villa Fontaine Premier Haneda Airport 160 vendégszobájának és lakosztályának egyikét élvezhetik. A hat különböző elrendezésű szoba mindegyike a hagyományos japán szépség hangulatát tükröző dekorációval igyekszik pihentető esztétikát nyújtani a vendégeknek. A szálláshely kiemelt helyszínei közé tartozik az Izumi Tenku étterem, ahonnan panorámás kilátás nyílik a Fuji-hegyre, valamint egy festői szépségű természetes melegvízforrás, ahol az utazók egy hosszú utazással töltött nap után pihenhetnek és lazíthatnak.

A WorldHotelshez csatlakozott valamennyi szálloda vendégei hozzáférést kapnak a díjnyertes WorldHotels RewardsSM (WHR) programhoz, amelynek világszerte közel 50 millió tagja van.

é.m.z.