Luxus és múlt – történelmi szállodák Szlovákiában

Luxus és múlt - történelmi szállodák Szlovákiában

A szlovák történelmi hotelekre hívta fel a figyelmet a napokban tartott sajtótájékoztatón a Szlovák Történelmi Szállodák Szövetsége.

A St. George Residence-ben tartott sajtótájékoztatót a Szlovák Történelmi Szállodák Szövetsége. A szervezet elnöke, Ján Svoboda, és Sona Jelinková, a Szlovák Turisztikai Képviselet vezetője tizenhat hotelt, kastélyt mutatott be az utazási irodák és a sajtó képviselőinek. A rendezvényen – amelyen Gulyás Eszter, a magyar Kastélyszövetség elnöke mondott köszöntőt – elhangzott: szeretnék, ha a magyarországi kastélyszállodákon túl a nagy múltú szlovák hoteleket is látogatnák a magyarok.

Luxus és múlt - történelmi szállodák Szlovákiában

Mint az az előadásból kiderült, a kínálatban akad például meghitt, hatszobás hotel: a Péchy Castle Hermanovicén. De van 200 ágyas palota is: a Grand Hotel Praha Tátralomnicon. A szolgáltatás színvonalát illetően is minden igényt kielégít a kínálat, hiszen három, négy és öt csillagos szálloda is van a palettán, a tökéletes luxust a Castle Hotel Galiciában találjuk meg.

Luxus és múlt - történelmi szállodák Szlovákiában

A magyarok közül sokan ismerik a Chateau Bélát, amelynek 44 szobája közül nincs két egyforma. Ez a hotel nyerte el egyébként Európa legszebb történelmi szállodája címet 2013-ban. A szövetség hangsúlyozta: „Legyen szó esküvőről, pihenésről vagy konferenciáról, tárt kapukkal várják az igényes vendégeket Szlovákiában is.”

Luxus és múlt - történelmi szállodák Szlovákiában

Legyél az első hozzászóló "Luxus és múlt – történelmi szállodák Szlovákiában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*