Gyermek Sport Akadémia az Adriánál 

A Sun Gardens Dubrovnik Sport Akadémiával várja a családok kisebb tagjait.

Az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított Dubrovnik melletti, tengerparti Sun Gardens Dubrovnik luxus hotel és apartman üdülőkomplexum Sport Akadémiát indított a nyárra a gyermekek számára.

Sun Gardens Dubrovnik

A létesítmény jól felszerelt sportlétesítményeire alapozott szolgáltatás keretében a 7-15 éves vendégek többféle sport alapjait sajátíthatják el, vagy fejleszthetik tovább a tudásukat. A Leading Hotels of the World díjazott tagjának számító tengerparti üdülőkomplexumban a futballtól a kosárlabdán és a teniszen át a vízilabdáig jó néhány olyan sportágat élvezhetnek a gyermekek, amelyeknél profi képzett edzők segítenek technikájuk továbbfejlesztésében.

Futball Akadémia

A tengerparti fürdés előtt, vagy után a Futball Akadémia olyan programokkal várja a gyerekeket, amelyek keretében a játék mellett tudásukat is fejleszthetik. Ezt segítik a képzett edzők amelyek edzések és focitornák segítségével járulnak hozzá a gyermekek tudásának, technikájának fejlesztéséhez. Az élményeket növeli, hogy a teljes felszerelést nyújtó Akadémia tornáin oklevelet és érmet is kapnak a legjobban teljesítő gyerekek.

Június 18. és július 15. között a a horvát nemzeti válogatott egykori tagja, a Bajnokok Ligájában is szereplő Ognjen Vukojević is oktatást tart az Akadémián.

A Futball Akadémia ára Ognjen Vukojević-csel egy hétre, június 18. és július 15 között 400 euró/hét gyermekenként. 2017 május 22. és június 17., illetve július 16. és szeptember 30. között a Futball Akadémia ára hetente 350 euró gyermekenként.

Úszás és vízilabda Akadémia

Kevés jobb hely van az úszás és vízilabda képességek fejlesztésére, mint az Adria gyöngyszemének számító Dubrovnikban. Az úszás és vízilabda Akadémia keretében a gyermekek a kezdőtől a nagyobb tudással rendelkezőkig jól képzett trénerek segítségével élvezhetik a sportág által nyújtott élményeket, személyre szabott edzések keretében fejleszthetik tudásukat. Az élményeket fokozza, hogy a teljes felszerelést nyújtó Akadémia tornáin oklevelet és érmet is kapnak a legjobban teljesítő gyerekek.

Az Úszás és vízilabda Akadémia ára május 22-től szeptember 30-ig egy hétre 250 euró gyermekenként.

Kosárlabda Akadémia

Miközben a szülők a tengerparton pihennek, a kosárlabda iránt érdeklődő, vagy abban már jártas gyermekek tökéletes körülmények között, jól képzett edzők felügyelete mellett élvezhetik a kosárlabdázásban rejlő örömöket. Az élményeket fokozza, hogy a teljes felszerelést nyújtó Akadémia tornáin oklevelet és érmet is kapnak a legjobban teljesítő gyerekek.

A Kosárlabda Akadémia ára május 22-től szeptember 30-ig egy hétre 250 euró gyermekenként.

Tenisz Akadémia

A tenisz akadémia keretében a gyermekek elsajátíthatják a sport alapjait vagy a tudásuknak megfelelő haladó szintű oktatásban is részesülhetnek a képzett oktatók segítségével a Sun Gardens Dubrovnik saját, jó minőségű teniszpályáján. Az élményeket növeli, hogy a teljes felszerelést nyújtó Akadémia tornáin oklevelet és érmet is kapnak a legjobban teljesítő gyerekek.

A Tenisz Akadémia ára május 22-től szeptember 30-ig egy hétre 350 euró gyermekenként.

Sport Tábor

A Sun Gardens Dubrovnik Sport Tábor számtalan új sport megismerését, elsajátítását, vagy a gyermekek tudásának továbbfejlesztését garantálja a nyaralás alatt. A táborban a gyermekek olyan sportokkal ismerkedhetnek meg, olyan sportokban fejleszthetik tovább magukat, mint többek között a futball, a kosárlabda, a tenisz vagy a vízilabda. Az élményeket növeli, hogy a teljes felszerelést nyújtó Akadémia tornáin oklevelet és érmet is kapnak a legjobban teljesítő gyerekek.

A Sports Tábor ára május 22-től szeptember 30-ig egy hétre 250 euró gyermekenként.

További információ ITT vagy +385 (0)20 361 902.

Legyél az első hozzászóló "Gyermek Sport Akadémia az Adriánál " című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*