Gyermekbarát kezdeményezések a British Airwaysnél

 Ennek szellemében ez évben a Heathrow 5-ös Terminál társalgóiban megújult „Kidszones”, vagyis „Kölyökzónákat” alakítottak ki, új bútorokkal, babzsákokkal, padlópárnákkal, beszélő falitükrökkel, valamint a légiközlekedés ihlette játékokkal és természetesen a kihagyhatatlan okostelefon és iPad töltőkkel.

A Skyflyer Solo várót, melyet az egyedül utazó gyermekeknek alakítottak ki, további fejlesztések lesznek, úgy mint asztali foci, vagy a kis hűtőszekrények, melyekből ingyenesen választhatnak maguknak édességeket, üdítőket, és egyéb finomságokat a fiatalkorúak.

Ezen felül pedig a British Airways megállapodást kötött a Microsofttal, melynek fejében a neves számítástechnikai cég a legújabb játékkonzolokkal látja el a gyermekzónákat: Xboxszal a Kidszones-t és Xbox Kinecttel a Skyflyer Solo várókat. Természetesen a konzolok mellé játékokat is mellékelnek melyek közül válogathatnak a gyermekek (figyelembe véve az esetleg korhatár besorolásokat).

A légitársaság egyébként nemrégiben mutatta be azon szolgáltatását, melynek keretében a gyermekek a repülőgépre való belépés pillanatától kezdve azonnali hozzáférést kapnak a filmekhez és kilátó kamerákhoz, egészen a leszállás pillanatáig. Több ezer „Skyflyer” csomagot készítettek a csemeték számára, melyek kitöltős könyveket, ceruzákat és tollakat tartalmaznak. A külön kérhető gyermekmenü pedig már e változtatások mértéke mellett már szinte szót sem érdemel.

Az új szolgáltatások videója itt angol nyelven megtekinthető:

forrás: btnews.co.uk

Legyél az első hozzászóló "Gyermekbarát kezdeményezések a British Airwaysnél" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*