Hajóutazás családosoknak

Az MSC Cruises, a világ legnagyobb magánkézben lévő hajótársasága két újítással színesítette utazásukat – sportprogramokkal és a két Michelin-csillagos séf által vezetett interaktív főzőtanfolyammal készültek a kisebbeknek.

Az MSC Cruises svájci székhelyű, családi tulajdonban lévő cég, amely az első perctől kezdve, családoknak és gyerekeknek szóló csomagokat rak össze. Így a szülők egyszerre tudnak a gyerekeikkel lenni és élvezni a nyaralást, a pihenést.

Már így is számos program közül válogathatnak a kisebbek; kellemes fürdőt vehetnek a medencéknél és az aquaparkban, bowlingozhatnak, akár a felnőttek és egy 4D-s mozi is a rendelkezésükre áll, ha éppen filmezni támad kedvük. Valamint a tengerparton – a vízi sportokon át a pihenésig – az egész család megtalálhatja a számára legkellemesebb időtöltést.

MSC Armonia, Doremi Spray Park

Akkor sincs probléma, ha 3 évesnél fiatalabb a család legkisebb tagja, hiszen a Mini-Club-ban, szakképzett gyerekgondozók, előre egyeztetett időpontban felügyeletet vállalnak értük. Így a szülők bátran élvezhetik a hajó nyújtotta szolgáltatásokat, abban a biztos tudatban, hogy csöppségük jó kezekben van. A szolgáltatás a Chicco, világvezető baba márkával együttműködve jött létre.

Még több szórakozás…

Az egyik újdonság a DOREBRO sportprogram – július végével mind a kilenc hajón elérhető – amely napi kétszer reggel és délután 45 perces mozgást biztosít a gyerekeknek. Különböző sportok közül válogathatnak, mint például foci, kosárlabda, baseball, kézilabda és kidobós. A fair play játék érdekében, három korcsoportokra vannak osztva; 3-6, 7-11 és 12-17 éves korig. A szülők is részt vehetnek ezeken az eseményeken és szurkolhatnak kis büszkeségeiknek. Szuvenírként, örök emlékbe pedig pólóval és sporttáskával bővíthetik edzős kollekciójukat. A programokat a brit székhelyű King’s Active-val együttműködve készítették.

A másik újdonság pedig a DOREMI főzőiskola Carlo Cracco séf főzőiskolája. 3-11 éves korig vehetnek részt ezen a programon és a két Michelin-csillagos séftől számos trükköt és tippet leshetnek el – megtanulhatják, hogyan kell házi tésztát készíteni. A kurzust teljesítő apróságok egy mini-séf bizonyítvánnyal lehetnek gazdagabbak, amit Carlo Cracco hitelesít aláírásával. Tökéletes és izgalmas élmény a nyaralásról. Tudásukat pedig a későbbiekben akár otthon, akár felnőttként is kamatoztathatják.

Ezzel még mindig nincs vége, az MSC Cruises a jövő évre további újdonságot tartogat. Megkezdte együttműködését a világvezető játékgyártójával, a LEGO Grouppal. 2017. június 11-én indul a Földközi-tengerről az MSC Meraviglian, ahol már kaphatóak lesznek a különleges LEGO MSC Cruises játékok.

Legyél az első hozzászóló "Hajóutazás családosoknak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*