Új dizájnnal hódít a Princess Cruises

A formabontó festési módot a tervek szerint a Princess Cruises többi óceánjáróján is alkalmazni fogják. Az egyik legismertebb társaság legújabb hajója a víz hullámainak gördülékeny kecsességét, a kalandot és a világ felfedezésének izgalmát szimbolizálja.

Mint a család többi tagján, a Majestic Princessen is az elegancia dominál.

„A Princess közel fél évszázada egyet jelent a nyílt vízi utazás felejthetetlen élményével – mondta Jan Swartz, a társaság elnöke. – Mára a hajóink a világ 360 kikötőjében szállítják partra az utasokat. Legújabb képviselőnk, a Majestic Princess az első óceánjárónk, amely a legújabb festési technikával készül.”

A hajó építésének egyik fontos mérföldkövéhez érkezett el a minap: először találkozott a nyílt vízzel. Az óceánjárót a Princess Cruises többi hajójához hasonlóan az olaszországi Monfalcone városának dokkolójában eresztették a habok közé. Természetesen a ceremónia itt is a keresztanya szalagvágásával kezdődött, mely nemes feladatot a hajó kapitányának, Dino Saganinak az édesanyja, Graziella Sagani látta el.

A majestic Princess fedélzetén is felfedezhetőek lesznek azok a létesítmények, melyek korábban már többek között a Royal Princessen és a Regal Princessen is bizonyítottak. Ilyen például a lenyűgöző, többemeletes átrium, mely a tengerjáró közösségi helyiségeként is funkcionál, egy sétány az óceán felett, melyet egy üvegfolyosót képez a hajó szélétől 28 láb távolba nyúlóan, a Princess Live! interaktív stúdió és nem utolsó sorban a Chef’s Table Lumiere, mely szenzációs fogásait a vendégek egy ragyogó fényfüggönnyel körbevett asztal mellett élvezhetik.

A Majestic Princess 3560 utas befogadására lesz alkalmas, állandó kikötőhelye pedig Shanghaiban lesz.

Legyél az első hozzászóló "Új dizájnnal hódít a Princess Cruises" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*