Hévízi hívogató májusban

Az V. Boldog Békeidők Hévíze programsorozat már április 2015. április 30-án elkezdődik, és május 3-áig tart a hosszú hétvégén. Az első nap békeidőkbeli jelmezes felvonulás lesz a városban, a Fontana Filmszínházban a békeidőkről szóló filmek peregnek egész május 6-ig. A Deák téri nagyszínpadon május elsején este a Budapest Bár ad koncertet, másodikán a tizenöt éves Experidance Production táncosai és a 100 tagú cigányzenekar szólistái mutatják be a Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány című darabot. Május 3-án este ugyanitt a Csík zenekar ad koncertet, a sztárvendég Presser Gábor. A belépés a rendezvényekre díjtalan.

A Budapesti Operettszínház sztárjaival lesznek operett estek a városban, a Fontana Filmszínházban május 4-től, minden hétfőn este a hónapban, 20 órától.

A pünkösdi vigasságok helyszíne a Deák tér és a Festetics tér lesz, gasztronómiai és kézműves vásárral. Május 23-án, szombaton este Ragyogás címmel a Rajkó Művészegyüttes műsora látható, egy nappal később Temperamento – Itt a nyár! címmel Szentpéteri Csilla latin tánckavalkádja látható-hallható, a DuDance Táncformáció közreműködésével. Pünkösd hétfőn Huszka Jenő: Lili Bárónő operettje nézhető meg élőzenekarral, tánckarral. A főszerepben: Vörös Edit, Egyházi Géza, Csonka Zsuzsa és Heller Tamás, a rendező Gergely Róbert.

A Termelői Piacon májusban és júniusban csütörtökönként délután 5 órakor folklór programok hívogatják a turistákat.

Legyél az első hozzászóló "Hévízi hívogató májusban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*