Hévízi szakember vezeti a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségét

Hamvas Zoltán gasztronómiai társelnök, Könnyid László elnök és Flesch Tamás általános alelnök Fotó: Hotel Európa fit Facebook-oldala

Rendkívüli tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, amelyen új elnököt is választottak.

Új vezetőséget választott a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a március 21-én tartott rendkívüli tisztújító közgyűlésén. A szervezet elnöke, az eddigi alelnök, a hévízi Hotel Európa fit vezérigazgatója, Könnyid László lett. Ezzel, olvasható a szálloda Facebook-oldalán, „az első és legfiatalabb, aktív, szállodát vezető, vidéki elnöke lett az egyesületnek.”

A rendkívüli közgyűlésen döntöttek arról is, hogy a szervezet gasztronómiai társelnöke Hamvas Zoltán lesz, aki többek között a magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökeként vált ismertté. A szervezet általános alelnöke Flesch Tamás lett, aki a magyar tulajdonú szálloda üzemeltető cég, Continental Group vezetője.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – amely 1968. március 30-án 17 szálloda részvételével alakult – a magyar turizmus és vendéglátás egyik meghatározó szakmai szervezete. A jelenlegi tagság meghaladja az 500-at. Közöttük található közel 400 szálloda, mintegy 35.000 szállodai szobával – melyek a hazai hotel kapacitás mintegy 60 százalékát képviselik – továbbá 7 szállodalánc, 30 önálló étterem, 20 közép- és felsőfokú oktatási intézmény, és több mint 100 társult tag.

Legyél az első hozzászóló "Hévízi szakember vezeti a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségét" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*