Húsvéti családi élmények a Lajosmizsei Új Tanyacsárdában

Fotók: lajosmizsei Új Tanyacsárda

Végre beköszöntött a jó idő, amikor mindenki szívesen szakad ki a hétköznapi rutinból egy kis friss levegő és szabadtéri program erejéig. A Húsvéti ünnepek alatt kiváló lehetőséget kínál erre a lajosmizsei Új Tanyacsárda, ahol a tavasz és a Húsvét ünneplésének jegyében várják március 31.-én és április 1.-én a vendégeket.

Az Új Tanyacsárda azért is ideális helyszín a tavaszi programhoz, mert hatalmas zöld területével, saját állatfarmjával nem csupán egy étterem, hanem egy valóságos élményközpont, ahol a tradicionális magyar ételeket a modern kor elvárásainak megfelelően alakítva, de az eredeti ízvilágot tökéletesen tiszteletben tartva tálalják az asztalra. A Budapesttől alig egy félórányi autóútra, szinte Kecskemét mellett fekvő helyszínen Húsvétkor idén is olyan gasztronómiai és aktív programok várják az érkezőket, amelyben a család minden tagra garantáltan örömét leli.

  • Programok a Húsvéti Ünnepek Alatt:
  • 11:00 – Fogadás frissen sült, hajtogatott pogácsával, amely már önmagában is ínycsiklandó indítása a napnak.
  • Kocsikázás és Locsolóversmondó Verseny: Egyedi módon köszöntjük a tavaszt és húsvétot, megőrizve a hagyományokat.
  • 12:00-tól – Büféasztalos ebéd húsvéti ételspecialitásokkal, ahol a magyar konyha remekeit kóstolhatják meg a vendégek.
  • 14:00-tól – Húsvéti folklór programok, amelyek között szerepel a Tanyacsárda Állatfarmjának megtekintése is, így a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra érdekes elfoglaltságot.
  • 14:30-tól – Húsvéti pusztaolimpia tojássejberolással és más vidám családi játékokkal, mint foci, ping-pong, csocsó és játszótér használat.

A lajosmizsei Új Tanyacsárda kiváló helyszín egy emlékezetes húsvéti kikapcsolódáshoz, ahol a tágas, kellemes környezet és a magas színvonalú gasztronómiai élmények mellett a kulturális és szórakoztató programok is garantálják a jó hangulatot. Tegye felejthetetlenné a tavaszi ünnepeket és élvezze a hagyomány és a modernitás ötvözetét ebben a különleges helyen.

-azutazo-