A hyatt szállodalánchoz csatlakozik a párisi udvar hotel

A hyatt szállodalánchoz csatlakozik a párisi udvar hotel

A párizsi Hôtel du Louvre után Európában másodikként csatlakozik a Hyatt „The Unbound Collection by Hyatt” brandjéhez a budapesti Párisi Udvar Hotel.

A Párizs Property Kft. franchise megállapodást kötött a Hyatt Hotels-szel, a Budapest belvárosában található Párisi Udvar Hotelről: az egykori Brudern-házat egy 110 szobás luxusszállóvá alakítják át. A szálloda várhatóan 2018-ban nyitja meg kapuit az egyik vezető magyar szállodalánc, a Mellow Mood Hotels üzemeltetésében.

A kora XX. századi épület jól ismert eklektikus stílusáról és gazdag történelmi múltjáról. A historikus épület 1931-ben készült el, a II. világháborút viszonylagos épségben vészelte át, majd ezután a felső szinteken polgári lakásokat alakítottak ki, de üzleteknek, irodáknak, valamint a budapestiekben nosztalgikus emlékeket ébresztő Jégbüfének is otthont adott.

A hotelben 110 vendégszoba, köztük 18 lakosztály, 300 négyzetméternyi konferencia tér, wellness és fitness részleg, étterem, bár, illetve kávézó is található majd. A vendéglátó egységek a Párisi Udvar ikonikus passzázsában, az épület színes mennyezete és ragyogó, hatszögletű kupolái alatt kapnak majd helyet.

A hyatt szállodalánchoz csatlakozik a párisi udvar hotel

A „The Unbound Collection by Hyatt” brand 2016 márciusában született, jelenleg öt tagja van. Ezek a különleges helyek – ahogy a Párisi Udvar Hotel is – lenyűgöző múlttal és exkluzív elhelyezkedéssel, egyedi építészeti kialakítással, valamint díjnyertes konyhával büszkélkedhetnek, ugyanakkor kivétel nélkül biztosítják a vendégek számára a Hyatt által garantált megbízható és magas minőségű szolgáltatásokat. A „The Unbound Collection by Hyatt” tagjai között olyan híres szállodák szerepelnek, mint például:

  • a floridai Miami Beach-en található The Confidante
  • az arizonai Phoenixben épült The Royal Palms
  • a texasi Austinban található The Driskill Hotel
  • a párizsi Hôtel du Louvre
  • az uruguayi Carmeloban elhelyezkedő Carmelo Resort & Spa

„A Párizs Property Kft. és a Mellow Mood Hotels rendkívül büszke arra, hogy lehetősége van visszaadni ezt a híres és ikonikus épületet Budapest számára. Emellett az is hatalmas megtiszteltetés, hogy ebben a meghatározó projektben a Hyatt Hotels Corporation vállalattal működhetünk együtt. Ez a budapesti fejlesztés határozottan a helyi piacba vetett hitünket tükrözi, valamint lehetőséget jelent a magyar turizmus élénkítésére is” – mondta Zuhair Awad és Sameer Hamdan, a Mellow Mood Hotels ügyvezetői.

„Örömünkre szolgál, hogy a Párizs Property Kft.-vel együtt alakíthatjuk át ezt az impozáns épületet a”The Unbound Collection by Hyatt” brand második európai szállodájává. A magyar építészet leglenyűgözőbb emlékei közé tartozó és elképesztő múlttal rendelkező hotel tökéletesen illeszkedik hálózatunkba” – mondta Peter Norman, a Hyatt európai, afrikai, közel-keleti és délnyugat-ázsiai akvizícióiért, illetve fejlesztéseiért felelős alelnöke.

Legyél az első hozzászóló "A hyatt szállodalánchoz csatlakozik a párisi udvar hotel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*