Idén már 25. alkalommal kerül megrendezésre a Summerfest

A Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivált rendező városok öröme és büszkesége, hogy a 25 éves közös munkálkodás révén a Summerfest az ország egyik legnagyobb folklór eseménnyé vált.

2018-ban új elem, hogy 24 év után, Ráckeve helyett Szigetszentmiklós lesz a Summerfest harmadik városa Százhalombatta és Tököl mellett.

Méltó elismerés, hogy a CIOFF (Nemzetközi Néptáncfesztivált Szervezők Világszövetsége, az UNESCO stratégiai partner szervezete) a Summerfestet két városban, Százhalombattán és Tökölön a fesztivált hivatalosan CIOFF fesztivállá minősítette. Az elmúlt években több mint 100 ország néptáncosa és zenésze (valamennyi kontinensről) vett részt a Summerfest rendezvényein.

Kinek ajánljuk?

Augusztus 12-20. között várjuk mindazokat, akiket érdekel a hagyományos kultúra, akik nem csak nézni szeretik, hanem megélni, és kipróbálni is. Akik szeretik a jó zenét, akik a nap bármely szakában, akár éjszaka is képesek beülni egy jó koncertre, eseményre. Akiknek kisgyermekeik vannak, és szeretnének velük délutánonként családi programokon részt venni, úgy, hogy nem kell hazamenni, etetni, mert a szervezők a baba-mama szoba berendezésével erre is gondoltak, és biztosítanak helyet. Ajánljuk fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek, mindazoknak, akik nyitottak más népek kultúrájára.

Legyél az első hozzászóló "Idén már 25. alkalommal kerül megrendezésre a Summerfest" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*