Igényes dizájn és modern luxus a Kempinski Hotel megújult szobáiban

„Lady in Red" - a „Piros ruhás hölgyek" minden segítséget megadnak a Kempinski Hotel Corvinus Budapest vendégeinek„Lady in Red" - a „Piros ruhás hölgyek" minden segítséget megadnak a Kempinski Hotel Corvinus Budapest vendégeinek

Az ötcsillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest néhány éve megkezdett felújítási sorozatának keretében idén első körben az 5-7. emeleten található 27 szoba és 10 lakosztály belső terei alakultak át teljesen, és kaptak trendi, letisztult, ám annál bensőségesebb hangulatú új dizájnt.

A Premium Junior Suite modern, új dizájnnal

Az utóbbi évek átépítési sorozatában eddig a földszinti rész és a rendezvényrészleg innovatív felújításában a legújabb technikai és belsőépítészeti megoldásokat alkalmazták, ami a további munkálatok vezérvonala is egyben. E mellett most átadott szobák és lakosztályok végső dizájnjának kialakításának különlegessége, hogy közel egy éves tesztidőszak előzte meg.

„Ahhoz, hogy egy szálloda mindig aktuális és friss maradjon, folyamatos újragondolásra van szükség. Ezért került sor tavaly a hotel első emeletén a rendezvénytermek (a korábbi bálterem és szalonok) felújítására. S ezért fogtunk bele nemrégiben a szobák és lakosztályok átépítésébe.” – mondta el Stephan Interthal vezérigazgató.  „Az volt a cél, hogy a vendégek megváltozott elvárásainak figyelembe vételével olyan tereket hozzunk létre, amelyek ötvözik a luxust egy meghitt otthon hangulatával. Az újonnan áttervezett szobákat és lakosztályokat is a szálloda saját műgyűjteményének darabjai díszítik.”

Ötcsillagos, modern luxus a bensőséges otthon hangulatával

A tágas Premium Grand Deluxe szobák és a Premium Junior lakosztályok a neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei alapján kerültek teljes átépítésre. Az újratervezett tér már nem csak szállásként funkcionál, az új generációs vendégkör dizájnérzékenységét is figyelembe kellett venni.

A jelenkor utazója minden pillanatban élményekre vágyik, összes érzékszervével nyitott az újra, a trendekre.

A Premium Grand Deluxe nagyméretű szobája

Az igényes dizájnú tágas szobákban minden a kényelemről szól, persze luxus minőségben. A mai trendekhez igazodva kisebbre cserélték az eddigi nagy méretű íróasztalokat, viszont az okos TV-kből nagyobb (43-55“) került a szobák falára, és egyszerűbbé váltak a csatlakozások a vendégek elektronikus eszközeiről. A modern új ágyak a saját márkás, Németországban gyártott szuper-kényelmes matracokkal és a 100 százalékban pamutból készült ágyneműkkel biztosítják a tökéletes alvás vendégek számára. A szobákba nappal bőségesen árad be a természetes fény a panorámát biztosító ablakokon, miközben a központi helyet egy kényelmes kanapé foglalja el. Az egyes funkciókat – háló és nappali –, a mennyezeten és a falakon futó ledcsíkok választják el optikailag.

Szuper-panorámás lakosztályok letisztult eleganciával

A négy, teljesen átépített Executive lakosztály stílusa a Kempinski életérzést sugározza: kortárs dizájn, az Erzsébet Park és a Budapest Eye lenyűgöző látványa fogadja a vendéget. Négyből két executive lakosztály hálószobájának félköríves ablakaiból kivételesen szép belvárosi panoráma tárul elénk.

Az Executive Suite félköríves, panorámás hálószobája

A két Corvinus Collection lakosztály, a 730 és a 830, a Premium Grand Deluxe szobákhoz hasonló stílusban került átépítésre, és mindkettő tovább bővíthető, összenyitható egy junior lakosztállyal.

A Corvinus Collection lakosztály elegáns belső terei

A koncepció ezekben a lakosztályokban az esztétikai élvezet, a letisztultság és az elegancia egyensúlyának megteremtése volt.

Egyedi bútorok, nyugalmat árasztó szürke, bézs, káprázatos arany és törtfehér színek jellemzik ezeket a lakosztályokat.

Az Executive Suite lakosztály stílusa a Kempinski életérzést sugározza

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest Housekeeping csapata a vendégek igényeinek legmagasabb szintű kielégítésére törekszik nap mint nap, s mindezt teszik a hatékonyság és a környezetvédelem jegyében. Magyarországon egyedülálló módon minden szobában biztosítják a leágyazást, azaz az ágy előkészítését gondtalan lefekvéshez, illetve a fürdőszoba bekészítését – Salvatore Ferragamo termékekkel – az esti tisztálkodáshoz.

Az Executive Suite fürdőszobája lélegzetelállító panorámával

A most felújított szobaegységek egy 8,5 millió eurós beruházás részét képezi, amely az említett emeleteken további 126 szoba és három lakosztály felfrissítését is magában foglalja. A felújítás 2019-ben folytatódik tovább, addig is már 6 kategóriába sorolt, a különböző igényekre specializálódott szobatípus várja a vendégeit.

 

 

Legyél az első hozzászóló "Igényes dizájn és modern luxus a Kempinski Hotel megújult szobáiban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*