Imázsfilmmel csalogatják a turistákat Lillafüredre és környékére

A régió egyik legdinamikusabban fejlődő területén rendkívül sok fejlesztés ment végbe az utóbbi időben; megnyitották a Lillafüredi Sport- és Kalandparkot, befejezték a lillafüredi függőkerten végzett munkálatokat, új köntösbe öltöztették a Diósgyőri Várat és a Miskolctapolcai Barlangfürdőt.

Az imázsfilm a Lillafüredi Sport- és Kalandpark indítványozására készült el, ugyanakkor a környékbeliek összefogását is tükrözi, akik így szeretnék felhívni a figyelmet a terület gyöngyszemeire.

A természeti értékek mellett a kulturális és történelmi örökségek is bemutatásra kerülnek. A videóban visszaköszön az újmassai őskohó, a Szent István-barlang, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Diósgyőri Vár, a Hunguest Hotel Palota (közismert nevén kastélyszálló), a Hámori-tó és az ország legnagyobb vízesése is.

Jubileumi évbe ért Lillafüred települése idén: immáron 80 éve viseli a klimatikus gyógyhely címet, immáron a TripAdvisor kiválósági tanúsítványával is rendelkezik. Az imént említett hotel pedig bekerült a Magyar Értéktárba.

Az imázsfilm megtekinthető itt.
 

Legyél az első hozzászóló "Imázsfilmmel csalogatják a turistákat Lillafüredre és környékére" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*