Kanári-szigetek: újabb járat Budapestről

Heti három járatot indít Budapestről a 2023/24-es téli menetrend idején Tenerifére a Ryanair. Így Budapestről már hetente hét közvetlen járat lesz elérhető a két fapadossal a szigetre.

Október 29-től, hetente háromszor közlekedő járatok keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként repülnek a légitársaság foglalási rendszere szerint – írta az AIRportal.

Az FR 9943 járatok reggel 5:55-kor szállnak fel Budapestről, és 5 óra 35 perc repülést követően 10:25-kor érkeznek meg a Tenerife-Dél (TFS) repülőtérre, majd 11:05-kor indulnak vissza FR 9944-es járatszámmal, és 5 óra 10 perces repülés után, 17:15-kor szállnak le Ferihegyen.

Az ír légitársaság emellett Gran Canariára és Lanzarotéra is repül Budapestről az idei téli menetrendben, előbbi úti célra hetente két (csütörtök, vasárnap), utóbbira heti egy (csütörtök) alkalommal.

A szakportál emlékeztet: a Wizz Air októbertől heti kettő helyett már négy alkalommal repül Budapest és Tenerife-Dél repülőtere között. Így Budapestről már hetente hét közvetlen járat lesz elérhető a két fapadossal Tenerifére.