Garantált csatlakozás – nagyot dob a Ryanair!

Biztosítja a csatlakozásokat a Ryanair a jövőben saját járatai között – jelentette be Kenny Jacobs, a légitársaság marketing-igazgatója.

Az ír diszkont légitársaság ezzel az első nagy diszkont légicég lesz Európában, amely biztosítani fogja az átszállásokat járatai között. Közleményben Kenny Jacobs azt is kiemelte, hogy néhány más légitársaság járataira is biztosítják majd az átszállási lehetőséget.

Bár a vezető nem említett légitársaságokat, korábban a Ryanair az ír hálózatos légicéggel, az Aer Lingusszal, illetve a szintén diszkont Norwegian Air Shuttle-lal állapodott meg csatlakozások biztosításáról – írta a távirati iroda.

Az ír diszkont a négy éve futó Always Getting Better nevet viselő minőségjavító csomagja keretében vezeti be a szolgáltatást. A cég tájékoztatása szerint a programnak köszönhetően 50 százalékkal nőtt a társaság utasforgalma és Európa legnagyobb forgalmat elérő légitársasága lett, megelőzve a korábbi listavezető Lufthansát. A Ryanair 2016-ban 117 millió utast szállított járatain, 15 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.

Legyél az első hozzászóló "Garantált csatlakozás – nagyot dob a Ryanair!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*