Karácsony Máltán, Fairyland Santa’s City

A közkívánatra visszatérő látványosságok közül „Rudolf kereke” (Rudolph’s Wheel) ismét madártávlatból nyújt majd kilátást Vallettára és a környező városokra. A Műjégpályán, aki szeretné, próbára teheti tudását vagy megtanulhat korcsolyázni. Természetes, hogy maga a Mikulás is Tündérországban tartózkodik majd, készen arra, hogy a világ minden tájáról találkozzon gyerekekkel, és összeállítsa a „jók és rosszaságok” listáját.

A Mikulás-falu számos standján kapható lesz karácsonyi étel és ital, és lesz egy-két meglepetés is, melyeket egyelőre szépen becsomagolva várják a megfelelő alkalmat. Aki pedig elfárad, megpihenhet a karácsonyi vásárban, ahol különféle ünnepi ételeket és italokat kóstolhat meg! És hogy Santa’s City-ben mindenki jól érezze magát, idén a World Cup Falva várja az összes nemzetközi futballszurkolót, hogy szurkoljon kedvenc csapatának, miközben egy sört vagy meleg italokat és ételeket fogyaszt.

„A Tündérország visszatérése a családi és rendezvényturizmus bemutatója az ünnepi időszakban. Ahogy a járvány sötét napjai lassan elmúlnak, a turizmus folyamatosan visszatér a saját környezetébe. Többek között ezeken az innovatív attrakciókon keresztül biztosítjuk, hogy egész évben változatos turisztikai programot kínáljunk” – vázolta Clayton Bartolo turisztikai miniszter.

Carlo Micallef, az MTA vezérigazgatója hozzátette, hogy „A Tündérország az ünnepek időszakában a máltai családok rendezvény naptárának alappillére lett, melyet az MTA idén ismét támogat. ezzel is plusz értéket adva azoknak a turistáknak, akik a Máltai-szigetekre ellátogatnak az ünnepek során.”