Kedvezményesen repülhet az USA-ba az airberlinnel

Ne hagyja ki az airberlin egyedülálló USA ajánlatait! Foglaljon most rendkívül kedvezményes árakon a nyugati és a keleti parti városokba.

Air2Ai_Boeing [Webqualität]

Los Angeles, San Francisco már retúr 136.000 Ft-tól.
Miami (MIA) már retúr 140.000 Ft-tól,
Chicago (ORD) már retúr 127.000 Ft-tól,
New York (JFK) már retúr 121.500 Ft-tól.

Foglalási időszak: 2017. júl. 26-ig
Utazási időszak: 2017. okt. 28-ig, New York esetében 2018. máj. 14-ig.

*Teljes ár turista osztályon Economy Saver díjkategóriában. Csak meghatározott járatokra érvényes, egy feladott csomaggal 23 kg és egy kézipoggyásszal, szolgáltatásokkal, törzsutas mérföldekkel. Maximum stay: 3 hónap. Törlés/módosítás: nem lehetséges. A website-on és az utazási irodákban lévő árak eltérhetnek az árfolyam, kapacitás és egyéb díjak miatt!

XL ülések: XL kényelem

AB5

A több, mint 40 XL ülés a turista osztályon legalább  20%-al több a lábtér az átlag üléstávolsághoz képest. A Skytrax (brit független elemző és minőségvizsgáló) értékelése alapján hivatalosan is az airberlin XL üléseinél van a legnagyobb üléshelytávolság a turista osztályon.

Topbonus Service Card

A topbonus Service Card rengeteg kedvezményt kínál ügyfeleinek:  plusz poggyász ingyenes szállítása vagy sport csomagok extra díj nélkül, ingyenes B kategóriás üléshelyfoglalás vagy kedvezményes XL ülésfoglalás és ezen felül még topbonus mérföldeket is gyűjthet. Csak 119 EUR egy évre és bármely airberlin járaton felhasználható.

Legyél az első hozzászóló "Kedvezményesen repülhet az USA-ba az airberlinnel" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*