Készíts filmet Németországról!

A Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie – BMWi) megbízásából a DZT, a Német Turisztikai Hivatal nemzetközi filmversenyt rendez, melyet a www.germany.travel/videocontest oldalon hirdetett meg. A verseny célja egy olyan Németországról szóló film elkészítése, amely autentikusan, az utazók szemszögéből mutatja be az úti cél Németország program sokszínűségét, valamint alkalmas a közösségi oldalakon való terjesztésre. A pályázat keretén belül nyolc nyertest választanak ki, akik mindannyian részt vesznek a film elkészítésében. A DZT logisztikailag támogatja a résztvevő filmeseket a túrákon 2015. május és július között. Az utazás előtt, alatt és után a filmkészítők élőben számolnak be élményeikről, és videókat készítenek a különböző témáknak megfelelően.

„Jelenleg a világ lakosságának negyede néz naponta online videotartalmakat számítógépen, laptopon, táblagépen vagy mobiltelefonon. Ennek a folyamatosan növekvő keresletnek szeretnénk megfelelni a különböző mozgóképekkel, amelyek kiemelkedő lehetőséget kínálnak Németország turisztikai kínálatának sokszínű megjelenítésére” – fogalmaz Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke.

A csapatok videoanyaga ősszel kerül a vágóasztalra, hogy egy kerek egész videofilmmé váljon, majd a DZT ezt a videót reprezentációs célból, illetve a közösségi médiacsatornákon használja fel.
A projektet partnerként támogatja a Deutsche Bahn AG, a Best Western, a Lindner Hotels & Resorts, az NH Hotels, a Ringhotels, a Romantik Hotels und Restaurants, a Sixt rent a car és a Wellness-Hotels & Resorts.

Legyél az első hozzászóló "Készíts filmet Németországról!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*