Kihagyhatatlan nyári programok a Kis-Duna mentén

Könnyed vízparti kikapcsolódás, fergeteges fesztiválhangulat, csobbanós élmények és hűsítő programok várnak Rátok idén nyáron is a Ráckevei Duna-ág és környékén. Fedezzétek fel Ti is ezt a fővárostól egy karnyújtásnyira elhelyezkedő csodás vidéket és töltődjetek fel élményekkel!

Fesztiválok mindenkinek

Július 4-én startol a “bejövős” fesztivál Ráckevén. A Duna-part Feszt 3 napja alatt olyan fellépők fordulnak meg többek között mint Majka, Dzsúdló, Animal Cannibals és a Follow the Flow.

Augusztus 15-20. között pedig három településen, Tökölön, Százhalombattán és Szigetszentmiklóson várható sokadalom a Summerfest Fesztivál változatos programjainak köszönhetően. A rendezvény a gyermekekről sem feledkezik meg, őket is számos érdekes és izgalmas program vár a Gyermekek Summerfestjén Szigetszentmiklóson.

Állatságok

Tudtátok, hogy két remek állatpark is működik a Csepel-szigeten? A szigethalmi Családi Vadaspark és Állatmentő Központ télen-nyáron várja látogatóit. A szigetbecsei Vadvirág Élménybirtokon pedig annyi lehetőség vár, amennyi nem biztos, hogy egy napba belefér! Tervezz úgy, hogy éjszakára is maradtok a kényelmes és komfortos faházak egyikében, hogy mindent kipróbálhassatok és megnézzetek!

Vízi kalandok

Kajakozás, kenuzás, SUPozás egyénileg, vagy szervezett programként vezetővel? A Duna-ág több pontján tudsz eszközöket kölcsönözni az egyéni felfedezőtúrátokhoz, ha pedig a vezetett túrákat részesíted előnyben, remek kenutúrákat ajánlunk Ráckevén. Ezeken a programokon nemcsak a Duna élővilágba nyerhetsz betekintést, hanem más érdekes, a dunai víziélethez kapcsolódó látnivalókkal is megismerkedhetsz.

+1 TIPP

Duna parti kertmozi várja vendégeit Szigetszentmiklóson június közepétől augusztus végéig. Igazi nyár esti lazulós program, ne hagyd ki! További információ: www.kisdunamente.hu