Körutazások magyar szemmel – Megjelent a Kárpáteurópa utazási iroda katalógusa

A Kárpáteurópa most jelentette meg 2024. évi prospektusát. A frissen nyomtatott katalógust Kárpáteurópa februárban eljuttatja az összes partneréhez az egész országban. Lapozgatható formában mindez weboldalukon is megtalálható.

A Kárpáteurópa hitvallása: Körutazások magyar szemmel. Szokás szerint idén is márciustól késő őszig indítanak körutazásokat Erdélybe, Felvidékre, Horvátországba, Szlovéniába, a Vajdaságba, Ausztriába, Dél-Németországba, Észak-Olaszországba, Csehországba és Dél-Lengyelországba, azaz a Történelmi Magyarország, egykori nevén a Magyar Királyság és az Osztrák-Magyar Monarchia volt részeire, illetve az érdekszférájába tartozó területekre.

Változatlanul indulnak siker programjaik, például a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe, a Csíksomlyói Búcsúra, ám számos újdonsággal is jelentkeznek, mint az öt balkáni országot érintő Albán körutazás tengerparti üdülés vagy a bulgáriai körutazás és nyaralás!

Útjaikra jelentkezhetnek a karpateurpa@karpateuropa.hu címen vagy irodájukban (1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a, a Kolosy térnél, tel: 06 1 368 6296, 06 1 439 1644), továbbá több mint kétszáz partnerüknél, viszont eladóknál az egész országban. Természetesen interneten is lehet foglalni, fizetni, ha a tetsző utat kiválasztották weboldalukon: www.karpateuropa.hu