Közösen szál az airberlin és a flybe

A Flybe – brit légitársasa – és az airberlin közös járatüzemeltetési (codeshare) szerződést írt alá a napokban. A megállapodás értelmében járatokat indítanak Dusseldorf, Berlin-Tegel, Hannover, München, Stuttgard és az Egyesült Királyság városai – Birmingham, Cardiff, Doncaster, Manchester, Southampton – között.

Az újabb megállapodás az airberlinnel tovább erősíti a brit légitársaság mottóját, miszerint „Egy megálló a világig” (One stop to the world). Ez egyébként egy kereső felület a Flybe hálózatában, ahol kiválaszthatják úti céljukat, a rendszer pedig a Flybe codeshare partnerei közül válogat a járatok felajánlásakor, hiszen már több más légitársasággal is kötött közös járatüzemeltetési szerződést, mint például Etihad Airwaysszel, Finnairrel, Air Franceszel stb.

Európa legnagyobb független regionális légitársasága a Flybe, igyekszik minél jobban – és ezt a frissen kötött együttműködés is jól példázza – kiszolgálni mind az üzleti, mind a szabadidős utazóit, így azok több úti cél közül válogathatnak. A közös járatüzemeltetés szélesebb körben teszi lehetővé az airberlin útvonalainak értékesítését mind Németországban, mind Európában.

Legyél az első hozzászóló "Közösen szál az airberlin és a flybe" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*