Az amerikaik legnépszerűbb TV műsora az óceánon

A Holland America Line tegnap New Yorkban bejelentette együttműködését az America’s Test Kitchen-nel, hogy egy látványos főzőműsort hozzon létre a fedélzeten. A hajótársaság eddig csak mint támogató jelent meg az amerikai TV műsor életében, azonban időszerűnek érezték, hogy a tenger is otthont adjon a shownak.

hollandtestkitchenedit04

Az America’s Test Kitchen, az amerikaik legnépszerűbb főzőműsora, amelyben tuti tippekkel látják el a TV nézőket, hogyan készítsenek finom és nem mellesleg jól kinéző ételeket. Egyik adásukban például azt mutatták meg, hogyan lehet otthon is vastag, teltebb szélű pizzákat készíteni, olyat amit a pizzériáknak rendszerint sikerül megvalósítani. Természetesen az ott használatos sütők, kemencék drágák, ezért egy másik alternatívát mutattak be.

A Holland America Line fedélzetén a Culinary Arts Centert fogják a TV műsor mintájára átalakítani és a hajón szolgáló séfek – akik kaptak egy kis kiképzést a televízióban szereplő kollégáiktól – fogják az ételeket elkészíteni. Az utazóknak gazdag élményekben lesz részük, hiszen nemcsak a recepteket ismerhetik meg, hanem azt is, hogy az asztalukra került ételek, hogyan készülnek el. A főzőműsorok során, egészen az ázsiai gombócokon át a tökéletes pitéig, hasznos recepteket és főzési technikákat mutatnak majd be a séfek.

20160831_hollandamericatraining-0262

A 45 perces felvételeket tartalmazni fognak élőutasításokat, kóstolókat és recepteket. Megismerkedhetnek az ázsiai gombóc készítésének a művészetével, két személyre szóló salátákkal, a We Love Chocolate, belga csoki márkával. Mindent megtudhatnak a laza megfelelő tálalásáról, a mediterrán ízekről, a húsmentes hétfői fogásokról és a legújabb olasz kedvencekről. Valamint tervbe van egy 90 perces videó is, amely segítségével például elsajátíthatják, hogyan kell házilag tésztát készíteni.

Az első tanfolyammal az MS Westerdam fedélzetén találkozhatnak október 18-tól a mexikói időszakban, majd az MS Nieuw Amsterdam fedélzetén november 13-tól a Karib-szezonban. Várhatóan 2017 nyarára már az összes hajón elérhető lesz az élő főzőműsor.

ms_nieuw_amsterdam

Ha mindez nem lenne elég, akkor a vendégek 24 órán keresztül bármikor megtekinthetnek egy America’s Test Kitchen bármely részét a szobájukban.

Legyél az első hozzászóló "Az amerikaik legnépszerűbb TV műsora az óceánon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*