Lakjon a szavannán!

Branson tervei szerint a tábor kb. 240 km távolságban fog elhelyezkedni Nairobitól, 12 sátor lesz található benne, melyekben egyenként 2 ember fér el. Ugyanakkor a fő vonzereje nem csupán az afrikai nyílt ég alatt történő éjszakázás lesz, hanem a helynek az elhelyezkedése és kilátása is feledhetetlen élményeket ígér. A tábor kivételes rálátást kínál a minden év július és október között történő ún. nagy szerengeti vándorlásra, melynek időtartama alatt, több mint két millió állat (többek közt gnú és zebra nyájak) vándorolnak a Maasai Mara rezervátumból Tanzániába.

 

Serengeti_cnt_31may11_Clair.jpg

.

.

A tábornak hivatalosan titokban kellet volna maradnia mindaddig, ameddig a tervek teljesen el nem készülnek, de Branson annyira izgatott volt, hogy nem bírta kivárni, így egy Nairobiban tartott konferencián bejelentette.

A multimilliomos Richard Branson alapította a Virgin Groups vállalatot, amely napjainkban 400 céggel rendelkezik, köztük olyan nevekkel is, mint a Virgin Megastores, vagy a Virgin Atlantic Airways nevű légitársaság.

A tábor 2012 végén fog megnyitni és a Virgin Groups tagját képezi.

További információk találhatók a Virgin Limited Edition honlapján (www.virginlimitededition.com)

forrás: Condé Nast Traveller

Legyél az első hozzászóló "Lakjon a szavannán!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*