Lufthansa: új járatok az Egyesült Államokba és Indiába

Az egyik új célállomás Münchenből: az indiai Bangalore,

Airbus A380-as Münchenből Bangkokba és Los Angelesbe, Airbus A350-essel Bangalore-ba, Frankfurtból pedig Hyderabadba lehet majd eljutni.

A Lufthansa a jövő télen új Airbus A380-as célállomásokat indít Münchenből. Október 5-től a légitársaság ismét napi egy A380-assal repül a kaliforniai metropoliszba, Los Angelesbe. Nem sokkal a téli menetrend október 28-i indulása előtt különleges premierre kerül sor: Először száll fel Münchenből a thaiföldi fővárosba, Bangkokba a Lufthansa Airbus A380-as repülőgépe, amely az A350-eshez képest csaknem 75 százalékkal növeli az ülőhely-kapacitást. A Lufthansa ezen a járaton minden eddiginél nagyobb prémium terméket kínál: az A380-as 8 helyet kínál a First Classon, 78 helyet a Business Classon és 52 helyet a Premium Economy osztályon.

A Lufthansa bővíti az Indiába irányuló járatait. Az új célállomás Münchenből Bangalore, amelyet Delhi és Bombay mellett egy Airbus A350-es is kiszolgál majd. Az utasok a Lufthansa Csoport egyik legmodernebb és leggazdaságosabb hosszú távú repülőgépét, az Airbus A350-900-ast élvezhetik majd. Hosszabb szünet után a Lufthansa ismét felveszi a Frankfurtból induló járat menetrendjébe Hyderabadot is. Ez ismét közvetlen összeköttetést biztosít Németországból India gyógyszeripari és csúcstechnológiai ipara számára.