Wizz Air: három új járat indul

Ú járatokat indít a Wizz Air

A Wizz Air három új járatát indított el a napokban: a norvégiai Bergenbe, a németországi Hannoverbe és az olaszországi Lamezia Terme-be.

A három új járattal együtt a Wizz Air már 11 új útvonallal bővítette 2017-ben a folyamatosan növekvő budapesti hálózatát. A diszkont légitársaság így már 62 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. Az új járatokra a jegyek már 5240 forintért foglalhatók a wizzair.com oldalon.

Az új Wizz Air járatok listája

  • Budapest-Bergen: hétfő, péntek; 13490 forinttól
  • Budapest -Hannover: hétfő, szerda, péntek, vasárnap; 5240 forinttól
  • Budapest -Lamezia Terme: szerda, vasárnap; 8990 forinttól

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: “A Budapestet a portugáliai Faroval és öt nyugat-balkáni fővárossal összekötő útvonalak indulását követően örömmel indítunk el három újabb WIZZ járatot a magyar fővárosból a gyönyörű Bergenbe, a mozgalmas Hannoverbe és a mindig napos Lamezia Terme-be. Az új utakkal budapesti hálózatunk jelenleg 62 útvonalat kínál 29 országba, széles választékot nyújtva mind az üzleti- mind a szabadidős utazóknak.”

Norvégia

Bergen Norvégia második legnagyobb városa, a legnépszerűbb kapu Nyugat-Norvégia fjordjaihoz. A város gyönyörű természeti adottságairól nevezetes, és kiváló hegymászási lehetőségek találhatók közvetlen közelében.

Németország

Hannover Németország egyik fontos központja. A városban található a Hannoveri Vásártér (Messegelände Hannover), a világ legnagyobb kiállító- és vásárközpontja, amely évente olyan prominens kereskedelmi rendezvényeknek ad otthont, mint a Hannoveri Vásár és a CeBIT kiállítás.

Olaszország

Az Olaszország déli részén, Calabriában található az egész évben napsütéses Lamezia Terme. A régiót Európa karibi térségének is szokták nevezni köszönhetően az itt található strandoknak, varázslatos hangulatának, lenyűgöző természeti adottságának és rusztikus bájának.

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 80 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 500 útvonalat kínál 28 bázisról, 140 desztinációra, 42 országban. A Wizz Airnél mintegy 3000 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2016-ban 23 millió utas választotta a légitársaságot.

Legyél az első hozzászóló "Wizz Air: három új járat indul" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*