Luxus “játékszer”: új szintre emelte a gazdagok szórakoztatását a Lexus

Egy hidrogénhajtású buggy (homokfutó) koncepciót leplezett le a Lexus: a ROV (Recreational Off-highway Vehicle) koncepció már első ránézésre is szórakoztató és környezetbarát kalandokat, és a luxus életstílus élményét kínálja azoknak az autósoknak, akik stílusosan szeretnék meghódítani az ismeretlent.

Az új szabadidős terepjáró egyedülálló hidrogénüzemű járműként érkezik, közel zéró károsanyag-kibocsátású működéssel és rendkívüli terepképességekkel. Az újdonság hűen tükrözi a Lexus elkötelezettségét, hogy az izgalmas vezetési élmény és a felelős mobilitást középpontba helyező széndioxid-mentes társadalom együtt létezhessen.

 

Az autó magán viseli a terepjárók minden jellegzetességét, mint a szabadon lévő felfüggesztés, a bukókeret vagy a vaskos terepabroncsok, amelyek segítségével a sáros utakon sincs megállás. Olyan karosszériát terveztek, amely megvédi az utasokat, magáénak tudhatja a Lexus ikonikus hűtőrácsát, és elegendő mozgásteret biztosít az első felfüggesztések számára. Ezenkívül az első sárvédőket úgy alkották meg, hogy védelmet nyújtsanak minden kósza kaviccsal és sárfröccsenéssel szemben.