Magyar Bocuse d’Or: új támogató az európai válogatóra készülő akadémia mellett

Mihályi Norbert, a Grand Automotive Central Europe Kft. képviseletében és Hamvas Zoltán, a Bocuse d’Or Akadémia elnöke

Ráhajt a Nissan a gasztronómiára: a márka magyarországi importőre aranyfokozatú támogatójává vált a Bocuse d’Or Akadémiának itthon.

„A Magyar Bocuse d’Or Akadémia nagyon izgalmas szezonnak néz elébe, hiszen október 26-án, a magyar döntőn kiderül, ki képviseli hazánkat a világ legrangosabb szakácsversenyének európai válogatóján. A hamarosan felálló magyar csapatnak nem lesz könnyű dolga, hiszen az előző világversenyen – a hazai versenyzés történetében eddig először – sikerült a dobogóra állnia, és a bronz szoborral térhetett haza a lyoni döntőről. A siker azonban nemcsak a csapaton múlik. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy olyan támogatókat tudhasson maga mögött a most következő szezonban is, akik hasonló értékeket képviselnek, a minőség tekintetében nem ismernek kompromisszumot, és nem érik be kevesebbel, a legjobbra törekednek. Az Akadémia büszke rá, hogy a Nissan, mint arany fokozatú támogató segítségével a sikeres szereplést egy kanyarral közelebb érezheti.” – mondta Hamvas Zoltán az Akadémia elnöke, aki már a Nissan elektromos autó kínálatának zászlóshajóját, a vadonatúj Nissan Ariya-t használja.

„Amikor felmerült a a Bocuse d’Or Akadémiával való együttműködés gondolata, viszonylag gyorsan és könnyen tudtunk döntést hozni, mivel mind a Nissan márka, mind az akadémia a legmagasabb színvonalat képviseli a maga területén. Amikor azon gondolkodtunk, hogy mely Nissan modell tudná legjobban visszaadni a Bocuse d’Or Akadémia által képviselt magas minőséget és a folyamatos innovációt, akkor egyértelmű volt számunkra, hogy a hasonló értékeket hordozó, 100%-ban elektromos meghajtású Nissan Ariya a megfelelő választás.” – mondta Molnár Viktor, a Grand Automotive Central Europe Kft. ügyvezető igazgatója.

Az 536 kilométeres maximális hatótávolsággal és a gyorstöltési lehetőségekkel együtt a tisztán elektromos Nissan Ariya megtestesíti a Nissan elkötelezettségét a tisztább jövő iránt. Soha nem volt még jobb alkalom az elektromos meghajtásra való áttérésre, és a Green NCAP 5 csillagos minősítésének köszönhetően az Ariya a lehető legjobb lehetőséget jelenti a régió azon fogyasztói számára, akik nagyobb fenntarthatóságra törekszenek mindennapi életükben.