Magyar nap a burgenlandi Kismartonban megrendezett Tourist-Net programon

 Több mint negyven kiállító mutatkozik be a turizmus, a kultúra és a borászat területéről a határokon átnyúló idegenforgalmi együttműködés, a Tourist-Net keretében a Burgenlandi Gazdasági Kamara közlése szerint. A standokon kaphatók lesznek magyar ételek, italok és kézműves termékek.

A Tourist-Net-programot a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a burgenlandi társzervezet hívta életre a magyar, illetve a burgenlandi turisztikai vállalkozások közötti együttműködés fejlesztése, kínálatuk jobb értékesítése érdekében.

“A program nemcsak osztrákoknak és magyaroknak, hanem más országokból érkező látogatóknak is szól” – mondta Kiss Sándor, Vas megyei kamarai elnök.

“Kössenek ismeretségeket, ismerjenek meg új dolgokat és legyen részük egy kellemes napban! – invitálta az érdeklődőket Peter Nemeth, a burgenlandi gazdasági kamara elnöke, tiszteletbeli magyar konzul. – A program fontos hozzájárulás ahhoz, hogy az emberek fejében is leomoljanak a határok.”

A Tourist-Net keretei között tavaly rendezték meg az első magyar napot Kismartonban. Az együttműködés közös ajánlatcsomagokra és kedvezménykártyákra, szakmai tapasztalatcserére és nyelvtanfolyamok megrendezésére is kiterjed.

forrás: MTI

Legyél az első hozzászóló "Magyar nap a burgenlandi Kismartonban megrendezett Tourist-Net programon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*