Május végén nyit a Marina Port

Teljes kapacitással és minden szolgáltatással indul a balatonkenesei szálloda.

A tervek szerint május 29.-én teljes kapacitással és előreláthatólag minden szolgáltatással együtt nyit a négycsillagos Hotel Marina-Port. Tima Márta online sales és marketing manager elmondta: a koronavírus helyzet miatti kényszerű leállást a szokásos karbantartásra és a már szükségessé vált felújításokra használták fel: a klímarendszer teljes felújítására, a konferenciatermek festésére, szőnyegezése és nyílászáró cseréjére, a drinkbárterasz beüvegezése, ami így az egész éves üzemelést lehetővé teszi, a konyhai világítás korszerűsítésre és nyílászáró cserére, valamint a kert átalakításra.

A vendégek és a személyzet egészségének megőrzéséért a közösségi terekben fertőtlenítők kerültek kihelyezésre, az étteremben a szigorú távolságtartást betartva kerültek elhelyezésre a székek és az asztalok. A fokozottan fertőtlenítés mellett gyakran szellőztetnek majd a házban, miközben a munkatársak szájmaszkot viselnek és fertőtlenítőt kapnak.

Tima Márta kihangsúlyozta: az eredeti csapattal tervezik a nyitást, amit a tavalyihoz hasonló, de annál némileg kedvezőbb árakkal terveznek. Ami az előzetes érdeklődést illeti, a júliusi foglalások már megközelítik a tavalyi azonos időszakban regisztráltat, míg az augusztus ugyan kicsit elmarad a tavalyitól, de már ott is érződik a folyamatos, pozitív elmozdulás.