Díjat nyert az 50 éves Hotel Marina

A Danubius Hotels kötelékébe tartozó Hotel Marina All Inclusive immár 50 éve áll a balatoni vendégek szolgálatában, amit ezúttal az Év Szállása verseny keretében értékeltek. A Szállás.hu által hetedik alkalommal szervezett megmérettetésen a Hotel Marina a szakmai zsűri rangsorában lett dobogós.

A Szállás.hu által meghirdetett versenyben népszerűségi, minőségi és szakmai díjakkal is jutalmazták a legkedveltebb és legjobb szálláshelyeket, amelyek között a Danubius Hotels kötelékébe tartozó Hotel Marina az 1-3 csillagos hotelek szakmai listáján 3. helyet szerzett.

A Hotel Marina idén 50. születésnapját ünnepelte. Strandja az idei szezonra egy óriási gyermek élménymedencével bővült, a maximális kikapcsolódást az all inclusive pihenési lehetőség és a Bubbles Club program kedvezvényei segítik, amelyek nagyon népszerűek voltak az idei szezonban is a családos utazók körében. A fejlődés nem áll meg: a Hotel Marina, csakúgy, mint a Danubius Hotels többi szállodája, a folyamatos innováció mellett kötelezte el magát, hogy a vendégek számára minél teljesebb szolgáltatást nyújtson.

„Szállodánk egy olyan kategóriában került a dobogóra, amelyben az első helyezett idén az Év Szállása címet is megkapta, tehát a mezőny is erős volt és különösen örülünk, hogy a szakmai zsűri elismerte a munkánkat. Büszkén mondhatom, hogy sok dicséretet kap szállodánk az internetes fórumokon is. Leginkább az újonnan épült gyermek élménymedencét, az ételeinket, a szálloda hatalmas saját strandját, környezetét, az animációinkat és végül, de nem utolsó sorban személyzetünk kedvességét szokták megemlíteni.”- emelte ki a díj kapcsán Parádi Ádám, a Hotel Marina és Hotel Annabella üzemeltetési vezetője.