Már Santander is csak egy ugrás Budapestről

Már Santander is csak egy ugrás BudapestrőlA Ryanair Budapest és Santander között repülő új járatát köszöntik vízsugárral a tűzoltók a santanderi Seve Ballesteros repülőtéren MTI Fotó

Elindította új, közvetlen repülőjáratát Budapestről az észak-spanyolországi Santanderbe a Ryanair ír diszkont légitársaság a héten.

A légitársaság hetente kétszer közlekedik majd a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a santanderi Seve Ballesteros Repülőtér között.

Santander, a Vizcayai-öbölben található tengerparti város Kantábria fővárosa. Az autonóm régió Magyarország tizenegyedik kereskedelmi partnere, területe 5300 négyzetkilométer, lakosainak száma több mint 580 ezer.

A térség világhírű természeti szépségeiről, tengerpartjai vonzzák a vízi sportok kedvelőit, hegyei a kirándulóknak, túrázóknak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. Gasztronómiája izgalmas és sokszínű. Santander közelében található az UNESCO világörökség részét képező Altamira-barlang is, amelynek látogatása ugyan korlátozott, de a környék ezen kívül is gazdag a paleolitikumból származó archeológiai leletekben.

Legyél az első hozzászóló "Már Santander is csak egy ugrás Budapestről" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*