Megjelent a 2013. II. Az Utazó!

 A címlapot is elfoglaló cikkünkkel, Neuschwanstein, az álmok birodalmával Németország meseszerű kastélyaiba kalauzoljuk el olvasóinkat, ahol megtudhatják többek között a mesés építmények eredetét, és hogy mi a kapcsolat Disney és a címadó legendás kastély között!


A Neuschwanstein kastély

Ha már Németországban vagyunk, időzzünk el egy kicsit, és látogassunk el Nürnberg csodálatos városába, a Frank, de nem svájci úti beszámolónkkal. Sok érdekesség kiderül a városról, történelméről és megtudhatjuk azt is, hogy miért áll egy szobrocska a magyar szürke marhákra emlékeztetve.

Ne feledkezzünk meg azonban arról sem, hogy hazánkban is mennyi szépség, vagy akár kaland várhat minket ebben a jó időben. Nálunk is egyre növekvő népszerűségnek kezdenek örvendeni a kalandparkok, melyekben az erdei vidámparkok szerelmesei tölthetnek el hosszú boldog órákat, vagy akár napokat. Nekik és minden kalandvágyó utazónak ajánljuk Top10 hazai kalandpark, erdei vidámparkok virágkora című cikkünket, melyekben megismerkedhetnek Magyarország általunk 10 legjobbnak vélt kalandparkjával.


Kalandparkok – kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Folytatva Németországból indult keleti utunkat a következő nagyállomás a Törökországot két földrészre elosztó Boszporusz, melyet egy hajó fedélzetéről mutatunk be a Két kontinens határán – Hajókázás a Boszporuszon beszámolónk. Izgalmas és egyben gyönyörű történelmi kirándulás, rengeteg látnivalóval. Erre nem találok más szavakat, ezt egyszer mindenkinek látnia kell!

Kelet felé tartó kirándulásunk utolsó kiemelt állomása Izrael. A két részre osztott Izrael tüze és vize című beszámoló első felében Jeruzsálemet és Tel-Aviv városát mutatjuk be közelről.


Hajókázás a Boszporuszon

A teljes tartalom:

Hírek, szolgáltatások:
Tourmix
HOP!HOP!HOP! – Hibrid stratégiával támadnak a légitársaságok

Fókusz:
Izrael tüze és vize – Tel-Aviv és Jeruzsálem arcai

.

Ahol megelevenedett a mesevilág – Neuschwanstein, az álmok birodalma

Frank, de nem svájci

Két kontinens Határán – Hajókázás a Boszporuszon

A csodakút titka – Sintra ékessége, a Quinta da Regaleira

Picassóval az Alpokban – svájci kirándulás gleccserfalva környékén

Szerény szépségek – TOP5 szép város közvetlenül Budapestről

Wellnessés pihenés felsőfokon – Sárvár – kristálytiszta élmény

Erdei vidámparkok virágkora – TOP10 hazai kalandpark

A felfedező típusú előkóstoló – Interjú Zám Tiborral, a Best Reisen cégvezetőjével

Legyél az első hozzászóló "Megjelent a 2013. II. Az Utazó!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*