Európába látogat a világ legnagyobb óceánjárója, az Oasis of the Seas

 Az Oasis of the Seas vendégei a hajó európai tartózkodása alatt az atlanti-óceáni és nyugat-mediterrán partvidék kincseit fedezhetik fel, emellett pedig természetesen élvezhetik az Oasis osztály pazar szolgáltatásait a hajó hét körzetre osztott közösségi terében. Kipróbálhatják például a 82 láb hosszan futó drótkötélpályát, a kézzel faragott körhintát, megcsodálhatják a három emelet között lebegő Rising Tide bárt, élvezhetik a Broadway musicaleket, az AquaTheatre látványos produkcióit és a több mint 12000 élő fának és növénynek otthont adó Central Parkot. Az Oasis of the Seas egy sor olyan szolgáltatást is kínál, amely csak a Royal Caribbean óceánjáróin található meg, köztük a FlowRider szörfszimulátorokat, a függesztett masszázsmedencéket, a korcsolyapályát, a gyermekek számára kitalált H2O Zone víziparkot és a hajó belső terében, annak csaknem teljes hosszában végigfutó, éttermekkel, butikokkal, társalgókkal szegélyezett Royal Promenade sétálóutcát.

A hajótársaság díjnyertes családi programsora szintén remek garancia arra, hogy minden generáció, a család minden tagja felejthetetlen élményeket szerezzen a luxus-óceánjáró fedélzetén. A díjtalan Adventure Ocean gyermekprogram 3-tól 11 éves korig három korcsoport számára kínál szórakoztató és oktató foglalkozásokat, amelyek képzett gyermekfelügyelők irányítása mellett folynak  09:00 és 14:00 óra között. A 12-17 éves korosztályt képviselő tinédzserek részére kidolgozott kétféle programsor jól variálható, hogy a fiatalok rugalmasan alakíthassák és összehangolhassák a napjaikat társaikkal. Ezenkívül bizonyos kijelölt időszakokat a FlowRider szimulátoron, a Sziklamászófalon és a sportpályákon kizárólag a tinik számára tartanak fenn. Szót kell ejteni a Royal Babies & Tots bölcsődéről is, amely ugyancsak az Oasis of the Seas fedélzetén jelent meg először (és olyan népszerű lett, hogy hamarosan a flotta minden hajóján bevezetésre kerül), és amely a hajótársaság legfiatalabb vendégeinek, a 6-36 hónapos babáknak és totyogóknak az igényeit hivatott kielégíteni.  

           

„Semmi sem fogható az Oasis osztály kínálta nyaralóprogramhoz, ami híven tükrözi és igazolja a Royal Caribbean több mint 40 éves kreatív-újító munkáját” – mondta Lisa Bauer, a Royal Caribbean International Globális értékesítés és Marketing részlegének ügyvezető alelnöke. „Most arra nyílik mód, hogy a vendégek összekapcsolják Európa gazdag történelmének és kultúrájának a megismerését a világ legnagyobb és leginnovatívabb óceánjárójának a felfedezésével. Azoknak pedig, akik mindig arra vágytak, hogy több idejük legyen az Oasis of the Seas fedélzetén kínálkozó számtalan program, tevékenység élvezetéhez, a két transzatlanti hajóút több mint elegendő időt biztosít majd arra, hogy útközben minden lehetőt kipróbáljanak a hajón, sőt tartogatunk a számukra néhány kellemes meglepetést is.”

           

A két transzatlanti hajóút alkalmával az Oasis of the Seas utasai számára elérhető lesz a hajóóriás minden egyedi, innovatív szolgáltatása és létesítménye, minden fedélzeti szórakoztató program és étkezési alternatíva. Sőt, ezeken az útvonalakon a Quantum osztály világából is ízelítőt kapnak a vendégek, plusz olyan különleges programokon is részt vehetnek majd, amelyek felnagyítják, fokozzák az Oasis osztály kínálta élményt. 2014. szeptember 1-jén egy 12 éjszakás, keletnek tartó hajóút indul a luxus-óceánjáró Port Everglades-i (Fort Lauderdale, Florida, USA) bázisáról Barcelonába, egy 13 éjszakás, október 14-én induló, nyugati irányban haladó transzatlanti hajóút pedig Rotterdamból (Hollandia) Port Everglades-be tart majd. A nyugatnak tartó transzatlanti hajóútra október 15-én Southamptonból is lehet csatlakozni.       

           

A világhírű hajó három európai útvonalon is közlekedik majd. A nyaralók két körút közül választhatnak: az egyik egy 5 éjszakás, Barcelonából induló nyugat-mediterrán útvonal, a másik egy 7 éjszakás hajóút Barcelonától Rotterdamig. Utóbbi végén az Oasis of the Seas szárazdokkba vonul rutinjellegű karbantartásra a Képpel Verolme hajógyárban. Ezenkívül augusztus 30-án egy 2 éjszakás, Bahama-szigeteket érintő körút, október 27-én pedig egy 5 éjszakás nyugat-európai körút indul, mindkettő Port Everglades-ből és az egyik megnyitja, a másik pedig úgyszólván bezárja az Oasis of the Seas rövid 2014-es európai szezonját.

           

A 2009 decemberében vízre bocsátott Oasist tengerre kitalált építészeti csodaként harangozták be, olyan csodahajóként, amelynek 16 fedélzeti szintje van, 225.282 bruttó regisztertonna a súlya, és a vendégkapacitása kétágyas elhelyezés mellett 5.400 fő.Az Oasis of the Seas az első óceánjáró, amelynek a fedélzetén megvalósult a hajótársaság hét, tematikusan elkülönülő körzetre osztott hajótér-koncepciója is a Central Parkkal, Boardwalkkal, Royal Promenade sétálóutcával, medencerésszel és sportzónával, Vitality at Sea Spa wellness-részleggel és fitneszcentrummal, szórakoztatóközponttal és ifjúsági zónával.        

Legyél az első hozzászóló "Európába látogat a világ legnagyobb óceánjárója, az Oasis of the Seas" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*