Megújul az eplényi sípark

Fotó: Urbán Györgyi

Eplényben lelkes nők vették át az irányítást a síparkban. Új arculat, új vezetés, új konyha és új elképzelések. Ezentúl az új név Síaréna Vibe Park.

Boós Imola marketing vezető (balra) és Dr.Paksi Piroska ügyvezető (jobbra)

A sípark most még zöldell, de most sem üresek a pályák, túrázók, terepbiciklizők járják a terepet. Őket várhatóan egyre többen követik majd, hiszen – mint azt a Síaréna Vibe Park ügyvezetőjétől, dr. Paksi Piroskától megtudtuk – céljuk, hogy négy évszakossá tegyék a parkot. Noha önmagában a környék, a túraútvonalak, a látvány vonzóvá teszi a parkot a síszezonon kívül is, a létesítmény vezetése itt nem áll meg. Boós Imola marketingvezető elmondta, hogy októberben például többek között családi kézműves foglalkozásokat tartanak, de lesz majd halloween-i tökfaragás is Ha pedig fehérek lesznek a pályák, akkor a síelésen és snowboardozáson túl az ország legnagyobb Airbagje ígér extra adrenalint az igazán vállalkozószelleműeknek.

Tavasztól aztán a kerékpárosoké lesz a terep. Kialakítanak egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőknek, és folyamatos kerékpártúrákat, erdei kirándulásokat szerveznek majd szakképzett túravezetők irányításával.

Az is számolhat Eplénnyel, aki nem csak egy napra érkezne. Szabó István, az Eplényi Turisztikai Egyesület képviselője ugyanis elmondta, hogy egyre több szálláshely van a településen, így több napra is tervezhetjük az ottlétet. Bitter Miklós, a Síaréna Vibe Park gasztronómiai részlegének vezetője pedig azt ígérte: a kulináris élményekre vágyók sem fognak csalódni, ha hozzájuk látogatnak el.